DOLAR 32,4889 % 0.12
EURO 34,7800 % 0.13
GRAM ALTIN 2.492,52 % 1,23
ÇEYREK A. 4.075,27 % 1,23
BITCOIN 2.036.562 -0.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Aksu TV’nin Yeni Yayın Dönemi Basın Mensuplarına Tanıtıldı.

Son Güncelleme :

16 Aralık 2015 - 15:39

/ kez okundu.
Aksu TV’nin Yeni Yayın Dönemi Basın Mensuplarına Tanıtıldı.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkezli Ulusal Yayın Yapan Aksu TV’nin Yeni Yayın Dönemi Basın Mensuplarına Tanıtıldı.

Aksu TV Yöneticileri Şehirde Görev Yapan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi.
Yeni Sezonda Çok Farklıyız
Düzenlenen programda yeni yayın dönemi hakkında bilgiler veren Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Ekip olarak çok çalıştıklarına dikkat çeken Beyit konuşmasını şöyle sürdürdü; “Aksu TV yeni renkleri, yeni logosu, baştan aşağı yeniden dizayn edilen stüdyoları, anlık yayınlar yapılabilecek. 3G cihazı ve tüm kendinden bir şeyler bulacağı yeni yüzlerinde eklediği çarpıcı programlarıyla yeni yayın dönemimize başladık. İlk günkü heyecanımızı kaybetmeden yayınladığımız birçok programda kentin sorunlarının çözümünde etkin rol oynarken yeni yayın dönemiyle birlikte daha iddialı bir duruş sergiledik. Tüm kentin kendinden bir şeyler bulacağı ve yeni yüzlerinde eklendiği çarpıcı programlarıyla yeni yayın döneminde birçok programlar sizlerle olacak.”
Biz, Sizlere Daha Güçlüyüz

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.