DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AKPINAR, SINIR ÖTESİ OPERASYONUNU DESTEKLİYORUZ

Son Güncelleme :

31 Ağustos 2016 - 10:40

/ kez okundu.
AKPINAR, SINIR ÖTESİ OPERASYONUNU DESTEKLİYORUZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, “Hükumetin aldığı kararla TSK’nın Cerablus ile başlayan sınır ötesi operasyonunu destekliyoruz.” dedi.
Akpınar, düzenlediği basın toplantısında, 15 Temmuz darbe girişimini şiddetle kınadıklarını, MHP olarak demokrasiden ve milli iradeden yana olduklarını söyledi.
Türkiye’nin güney sınırındaki, Suriye’nin iç politikalarından kaynaklanan sebeplerle meydana gelen durumun kabul edilemez olduğunu belirten Akpınar, şöyle konuştu:
“Bölgede emelleri olan güçlerin PKK ve DEAŞ gibi örgütleri kullanarak oluşturmak istedikleri kanton ya da koridor ne olursa olsun engellenmelidir. Bu sebeple hükumetin aldığı kararla TSK’nın Cerablus ile başlayan sınır ötesi operasyonunu destekliyoruz. Tehdit oluşturması muhtemel tüm terör örgütleri bölgeden sökülüp atılmalıdır. Elbette Türkiye’nin milli güvenliğini korumak, sınır ötesi terörist yapılanmayı engellemek için mezkur askeri müdahale yerindedir, haklıdır, isabetlidir.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.