DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AKPINAR: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Son Güncelleme :

16 Şubat 2015 - 13:13

/ kez okundu.
AKPINAR: BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Özgecan ASLAN benim ve bizim kızımız. Özgecan’a yapılan FİRAVUN zulmü Asil Türk Milletine yapılmıştır Türklük aleminin başı sağ olsun. Cenabı Allah’a seherlerde gönlü açan tüm ümmeti Muhammet ehli Sünnet vel cemaatten bir dileğimiz var Kuran’daki Azizül intikam sıfatıyla Rahmandan intikamını almasını niyaz edelim. Geride kalan Özgecan lardan titreyip kendilerine gelmesini bekliyoruz. İlkel kabilelerde Nuh-Lut-firavun kavimlerinde de görülmemiş bu zulmün faillerine meydan verenlerin akibetinin de aynı ve daha beter olmasını Mevla’mızdan Niyaz ediyoruz.

Kuzey kore zihniyetli otoriteden daha ne kadar can almak istediğini soruyoruz.

Bu toplumun direnme sinirlerini yok edenleri Cenabı Allah’a havale ediyoruz.

Kafir gözüyle baktığınız toplumlarda bile işlenmesi mümkün olmayan bu elim hadise karşısında ki günahınızın af olmasını mı bekliyorsunuz. Türklük aleminin sinsi düşmanları ve onun kiralık taşeronları Ermeni komitesi zihniyetçileri bilsinler ki sonunuz yakındır. Özgecan’a yapılanlar Gayre tullaha dokunmuştur.

Türk ve İslam Aleminin başı sağ olsun.

                                                                  Mustafa AKPINAR                                                                                                                                           Mhp Dulkadiroğlu İlçe Başkanı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.