DOLAR 32,5600 % 0.24
EURO 34,7851 % 0.02
GRAM ALTIN 2.491,07 % 0,26
ÇEYREK A. 4.072,89 % 0,26
BITCOIN 2.048.272 1.446
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AKEDAŞ MUHTARLAR İLE BULUŞTU

Son Güncelleme :

26 Ekim 2017 - 13:17

/ kez okundu.
AKEDAŞ MUHTARLAR İLE BULUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kaliteli ve kesintisiz elektrik sağlamak için kapsamlı çalışma ve yatırımlar gerçekleştiren AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., muhtarlar gününde yatırım yapılan bölgelerdeki muhtarlarımızla buluştu.

Yapılan yatırımlar sırasında yaşanabilecek durumların istişare edildiği toplantıda vatandaşların problem yaşamamasını sağlamak amacıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi çalışanlarımız ve muhtarlarımız görüş ve önerilerini paylaştı.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa YILMAZ, AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Dağıtım Hizmetleri Direktörü Muharrem KALKAN, teknik yöneticiler, Büyükşehir Belediyesi Alt Yapı Koordinasyon Merkezi Şube Müdürü Zihni Kılıç ve Fatih mah. Muhtarı Ramazan Doğan, Kayabaşı Mah. Muhtarı İsmail Akdemir, Mağralı mah. Muhtarı Ömer Saygılı, Yörükselim mah. Muhtarı Nilüfer Sucuoğlu, Serintepe mah. Muhtarı Ramazan Gürbak, Ertuğrul Gazi mah. Muhtarı Abdülhamit Emekli, Ağcalı mah. Muhtarı Mehmet Kala, Saçaklızade mah. Muhtarı Yalçın Gül katıldı.

Muhtarlar gününün kutlanması ile başlayan toplantıda, ‘Havai hatların yeraltına alınması ve şebekelerin yenilenmesi sırasında yaşanabilecek sorunlar neler olabilir?’ Yatırımlarımız sırasında tüketicinin sorun yaşamaması için ne gibi önlemler alınabilir? Kış mevsimi düşünüldüğünde çalışma sırasında ne gibi olumsuzluklarla karşılaşılabilir? Soruları istişare edilerek muhtarlarımızın görüş ve önerileri dinlendi.

Yatırım bölgelerinin tek tek incelendiği toplantıda AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mustafa YILMAZ ‘Muhtarlarımızdan aldığımız fikir ve öneriler hizmet kalitemizi arttırmak açısından çok değerli bu sayede tüketicilerimize daha kaliteli hizmet verebileceğimizi düşünüyoruz, bu önemli günde katılımları ve destekleri için toplantıda bulunan muhtarlarımız nezdinde tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ şeklindeki dileklerini iletti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.