DOLAR 32,5241 % 0.14
EURO 34,7318 % -0.02
GRAM ALTIN 2.487,88 % 0,14
ÇEYREK A. 4.067,68 % 0,14
BITCOIN 2.076.828 3.883
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AKDENİZ GAZETECİLER CEMİYETİ İLK TOPLANTISINI YAPTI!

Son Güncelleme :

10 Eylül 2018 - 15:58

/ kez okundu.
AKDENİZ GAZETECİLER CEMİYETİ İLK TOPLANTISINI YAPTI!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti üyeleriÇaygaraCafe&Resteurant’dadüzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti tarafından Kahramanmaraş’ta bir ilk olan üyelerine üyelik kartı verilirdi.

Programa onur konuğu olarakHak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar,Basın İlan Kurumu (BİK) Elazığ Şube Müdürü Abid Vanlı,Piazza AVM Basın Sorumlusu Dilek Akın, Pazarcık Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Hüseyin Tutak ve Çağlayancerit BelediyesiHalkla İlişkiler ve Basın Müdürü Mevlana Üstün katıldı.

 

“EKİP ARKADAŞLARIMIZIN HAKKINI SAVUNACAĞIZ”

Toplantının anlam ve önemine dair konuşma yapan Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti başkanı İbrahim Baykut: “Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti olarak düzenlediğimiz toplantıya katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Cemiyet olarak ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde bir ilk olan cemiyet üye kartlarını sizlere verdik. Cemiyet olarak birçok yapmak istediğimiz çalışmalar var. Bunları zamanı geldiğinde hayata geçirmek istiyoruz. Bizler bir ve bütün halinde gazeteci arkadaşlarımız sorunlarına yönelik çalışmalar yapacağız. Bu sorunlara yönelik adımlar atacağız. Gazetecilerin daha özgür ve bağımsız olması için çaba sarf edeceğiz.” dedi.

 

“BİRLİĞİNİZİ BOZMAYIN”

Bir ve bütün olmanın önemine değinen Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar ise, “Birlik beraberliğinizi bozmayın. Birlik ve beraberliğinizden güç doğar. Bizlerde bu gücün sizlerde olduğunu zaten biliyorum. Bütün zorluklara göğüs gelerek bunları aşacağınıza inanıyorum. Bir şeyler yaptığınızda bunların bir değeri olmalı. Sizler gerçekten bu işi yapan kişiler olarak facebook gazetecilerini yok etmeniz gerekiyor. Gazetecilik facebookta yapmakla olmuyor. Sahada olup mücadele vermek gerekiyor. Cemiyetinizin hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

 

“GAZETECİLİK GERÇEK ANLAMDA YAPILMALI”

Gazeteciliğin gerçek anlamda yapılması gerektiğine dikkat çeken Basın İlan Kurumu (BİK) Elazığ Şube Müdürü Abid Vanlı: “Gerçekten güzel bir cemiyet kurmuşsunuz sizleri kutluyorum. Bir yerdeki aksamalar farklı yerlerde yeni doğumlara sebep olur. Yeni bir grup oluşmuş ise mutlaka bir yerde aksayan bir taraf vardır diye düşünüyorum. Yolunuz açık olsun. Gerçekten gazeteci olursanız saygınlık görürsünüz. İşi gerçek anlamıyla yapmayan kişileri aranızda barındırmayın. Sizin mesleğinizi başka yerlere çekip sizin değerlerinizi düşürüyorlar.” İfadelerini kullandı.

“PARA YERİNE DOST KAZANIN”

Para yerine dostluklar kazanılması gerektiğini savunan Piazza AVM Basın Sorumlusu Dilek Akın ise şunları söyledi: “35 yıldır meslek hayatımda kazandığım en değerli olanın dostluklar olduğunu biliyorum. Bu meslekte çok para kazanmadım ama çok fazla dostluklar kazandım. Kahramanmaraş’a geldiğim için çok mutluyum. Sizin gibi değerli insanlarla bir arada olduğum için çok mutluyum. Parayla her şey alırsınız ama dostluklar alamazsınız. Saygı duyulan gazeteci olunmalı. Bu cemiyetin kurulmasına çok mutlu oldum. Bana yeter ki görev verin ben hazırım.”

Konuşmalarının ardından programa katılanHak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Şube Başkanı Ömer Çınar’a, Basın İlan Kurumu (BİK) Elazığ Şube Müdürü AbidVanlı’ya,Piazza AVM Basın Sorumlusu Dilek Akın’a, Pazarcık Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Hüseyin Tutak’a, ve son olarak ÇaygaraCafe&Restaurant işletmecisi Bekir Karslı’ya  Cemiyet yöneticileri  tarafından teşekkür plaketi verildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.