DOLAR 32,5693 % 0.14
EURO 34,9195 % 0.66
GRAM ALTIN 2.432,85 % 0,00
ÇEYREK A. 3.977,70 % 0,00
BITCOIN 66.777,51 0.673
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK Parti’den Erkoç’a Teşekkür Ziyareti

Son Güncelleme :

15 Aralık 2015 - 14:41

/ kez okundu.
AK Parti’den Erkoç’a Teşekkür Ziyareti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ekinözü AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ettiler.

AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Şakalar , ’1 Kasım genel seçimlerin ardından halkımız tercihini kullandı Ak Partiyi İktidara taşıdı.  Ekinözü olarak gerek iktidarın gücüyle gerekse Büyükşehir Belediye Başkanımızın girişim ve çalışmalarıyla birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip, ilçemize en iyi hizmeti getirmenin plan ve projelerini yapmalıyız. Bu görevde AK Parti İlçe yönetimi olarak ortak akıl ile hareket edilmeli ve biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Söz konusu yıllardır hizmetlerden ve yatırımlardan yoksun kalmış ilçemizi bir an önce ayağa kaldırıp, gelişen ve değişen Türkiye’nin en zengin yörelerinden biri haline getirmektir. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımın hepsi genç ve çalışkan bir yapıya sahiptir. Hizmet için elbirliğiyle çalışıp Ekinözü’nü hak ettiği konuma getirmeliyiz’ dedi.

Şakalar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin önemli hizmetlere imza attığınızı Ekinözü İlçesinde önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz Ekinözü İlçemizin Turizm bölgesi olan İçmelere Mesire Alan Çalışması devam etmek Büyük Şehir belediye Ekinözü ilçemizin bu zaman kadar sözde kalan Grup yolu olan kısık ılıca Ekinözü arasında yol çalışmasına başladı asfalt yapıyor aynı şekilde 30 KM Asfalt Yollara serildi 10 Trilyonluk Bütçe ile  ilçe merkezinde Mahallerinin yollarını ana yollarında çalışmalarına devam ediyor Büyük Şehir belediye sadece Kahramanmaraş’ta değil Ekinözü ilçesinde var  İlçemizde yapmış olduğu  Çalışmalarından dolayı  sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum

İlçede yapılan bazı projelerden bahseden AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç gerçekten Türkiye haritasında parmakla gösterilebilecek Çalışkan bir Belediye Başkanı  İlçemiz Hem Kandil Barajı ve İçmeleri ile Türkiye’de Kahramanmaraş’ın  ender bir yer ve her şeyiyle bir cazibe merkezi  haline gelecek.  Kahramanmaraş Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birlikte   biz siyasi ler ilgililer olarak memleket için el birliğiyle çalışmamız gerekiyor. Hangi partiden olunursa olunsun, memlekete hizmet aşkı sözde değil özde olmalıdır. Ben  AK Parti İlçe Başkanlığına göreve geldiğim andan itibaren Ekinözü Halkına Partili Partisiz Ayrım yapmadan , nasıl ve ne şekilde en iyi hizmeti sunabilirim bunun çalışmalarını ve projelerini yaptık. Allahın izniyle Ekinözü İlçemizde bugüne kadar yapılmayan hizmetleri yapmaya geldik. Bunun içinde ortak akıl çalışmalarımızda el birliğiyle ve güç birliğiyle, ilçemize yakışır yatırım ve hizmetleri getirmenin yöremiz için çok kazançlı olacağını belirtmek isterim.

Konuşmaların ardından AK Parti Ekinözü İlçe Yönetimi, Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile hatıra fotoğrafı çektirerek, Başkan Erkoç’a çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.