DOLAR 32,6057 % 0.27
EURO 34,7843 % 0.33
GRAM ALTIN 2.416,30 % -0,68
ÇEYREK A. 3.950,65 % -0,68
BITCOIN 66.263,23 0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK PARTİ’DE ADAYLAR SAHADA

Son Güncelleme :

20 Nisan 2015 - 8:59

/ kez okundu.
AK PARTİ’DE ADAYLAR SAHADA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

7 Haziran seçimleri için sahaya inen Ak Parti Milletvekili adayları Göksun, Afşin ve Elbistan ilçelerinde seçim bürolarını açarak seçim startı verdiler.

7 Haziran Genel Seçimlerine hedef 8 milletvekili sloganı ile çıkan Ak Parti Kahramanmaraş Teşkilatı kent merkezinde ki seçim bürosunu açtıktan sonra ilçe seçim bürolarını açmaya başladı. 19 Nisan Pazar günü Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Nevzat Pakdil, Sıtkı Güvenç dahil olmak üzere 7 aday ile birlikte kuzeye çıkartma yaparak Göksun, Afşin ve Elbistan ilçelerinde seçim bürosu açtılar.

Seçim bürosu açılışlarına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkan vekili Ali Ünsal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İl Başkanı Metin Doğan, Metropol iki ilçe Başkanları Ahmet Özdemir, Ömer Depgici ve teşkilat kademe mensupları Belediye Başkanları katıldılar.

26 MAYIS’TA TÜNELDEN GEÇMEYE BAŞLIYORUZ

Kahramanmaraş’tan yola çıkan Ak Parti kafilesi Göksun tünellerinde inceleme yaptılar. Tünel’den Aslanbey çiftliğine geçen ekibe tünel yapan firma yetkilileri bilgi verdiler. Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal burada basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, tünellerin inşaatının bittiğini ve Göksuna kadar servis yolunun yapılarak 26 Mayıs 2015 tarihinde trafiğin buradan akmaya başlayacağını ifade ederek, yolun hayırlı olmasını diledi.

GÖKSUN İLÇESİNİ MERKEZ ÜSSÜ YAPACAĞIZ

Göksun seçim bürosu açılışında bölgeye yapılan yatırımlar ile ilgili bilgiler veren Mahir Ünal; Kahramanmaraş Göksun yolunun bitirilmesi ve bu günlerde Göksun- Afşin- Elbistan ve Malatya yolu ile ilgili ihalenin yapılacağını bu yolunda hizmete girmesi ile Göksun ilçesinin ulaşımın merkez üssü haline geleceğini ifade etti.

BÜTÜN ADAYLAR SAHADA

Göksun, Afşin ve Elbistan ilçelerinde konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, İl Başkanı Metin Doğan ve Milletvekili adayları yapılan hizmetleri ve 2023 vizyonu ile ilgili görüşlerini açıkladılar, vatandaşlara teşekkür ettiler.

DSCF2304 DSCF2269 DSCF2272 DSCF2290 DSCF2296

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.