DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ak Parti teşkilatları 1 Ekim’e kadar sahada olacak

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2022 - 18:31

/ kez okundu.
Ak Parti teşkilatları 1 Ekim’e kadar sahada olacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal ve Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe başkanı Şahin Avşaroğlu ile birlikte Azerbaycan bulvarında esnaf ziyareti yaptı.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Cihat Sezal, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe teşkilatının Azerbaycan bulvarında düzenlenmiş olduğu programa katıldı.

Program sonrası haber sitemize açıklamalarda bulunan milletvekili Sezal,“1 Temmuz itibarıyla yüce meclisimiz çalışmalarına ara verdi, 1 Ekim tarihine kadar şehrimizde milletvekillerimizle ve teşkilat mensuplarımızla bölge bölge sahada olmaya devam edeceğiz.”dedi.

“Cumhurbaşkanımıza olan güven tam”

Çarşı Pazar’da bayram harekeliliğinin olduğuna dikkat çeken Sezal konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gördüğünüz üzere sahadayız esnaf ve vatandaş ziyareti yapıyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Sahada gördüğümüz kadarıyla esnaf ve vatandaşlarımızın cumhurbaşkanımıza olan güveni tam. Ekonomik anlamda zor günlerde yaşasak da ülkemizin bu durumdan sıyrılarak çıkacağını düşünüyorlar. Bizlerde bu mücadele ve inançla çalışıyoruz. 2023 seçimlerine kadar ise bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yine milletimizin desteğiyle 2023 seçimlerinden sonra cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bayram öncesi gördüğümüz üzere çarşı pazarda bir hareketlilik var. Ziyaret için girdiğimiz esnaflarda bunu görebiliyoruz. Şimdiden hemşerilerimizin kurban bayramını bu vesile ile kutluyorum. Hepsine sağlık mutluluk esenlik diliyorum.”

“Her zaman sahadayız”
Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu ise seçimden seçime değil her zaman sahada olduklarını söyledi.
Avşaroğlu, “Bilindiği üzere 1 Temmuz itibarıyla meclisimiz 1 Ekim tarihine kadar çalışmalarına ara verdi. Milletvekillerimiz şehrimizde olacaklar. Vekillerimizle zaman zaman programlar düzenleyeceğiz. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde gördüğümüz kadarıyla cumhurbaşkanımıza ve partimize olan güven tam. Tabi ki ekonomik sıkıntılar var ama vatandaşlarımız her şeye hakim, bu işleri tekrar düzeltirse ak partinin yapacağını biliyorlar. Sahada hiçbir problemimiz yok. Gayet verimli bir çalışma oluyor. Çarşıya bayram bereketi gelmiş. Ben bu vesile ile tüm İslam aleminin hemşerilerimizin kurban bayramını kutluyorum.”ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.