DOLAR 32,3730 % 0.16
EURO 34,9597 % -0.33
GRAM ALTIN 2.325,59 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,34 % 0,22
BITCOIN 2.284.105 1.184
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK Parti Seçim Değerlendirmesi

Son Güncelleme :

09 Haziran 2015 - 9:42

/ kez okundu.
AK Parti Seçim Değerlendirmesi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti’den Kahramanmaraş’ta milletvekili seçilen Nursel Reyhanlıoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri’nde başarılı bir sonuç aldıklarını ifade ederek, alınan oy oranına Türkiye’nin dışında Avrupa’da hiçbir partinin ulaşamadığını söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı tarafından parti binasında düzenlenen 7 Haziran Genel Seçimlerini değerlendirme toplantısına katılan AK Parti’nin yeni milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, toplantı sonunda açıklama yaptı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevda Bayazıt Kaçar’ın mide rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantı sonunda değerlendirme yapan Nursel Reyhanlıoğlu, genel seçimlerde alınan sonucu başarılı bulduğunu ifade etti. Reyhanlıoğlu, “Ben seçimi her şeye rağmen başarılı buluyorum çünkü yüzde 41 oranında bir oy alınmış. Avrupa’da alkışlanacak bir sonuç aldık. ve bizim bu rakama ulaşamayan birçok parti var. Bu sonucun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Nasıl olursa olsun biz milletin tercihine saygı duyuyoruz. Bu sonucu başarılı buluyorum, başarısız bulmuyorum” dedi.

“BAŞÖRTÜSÜ SORUNUNUN ÖNÜNE GEÇİLDİ”

Başörtüsü sorununun önüne geçildiğini belirtenNursel Reyhanlıoğlu, “Ben çıkacağını düşünmüyorum çünkü, artık başörtüsü sorununun önüne geçildiğini düşünüyorum. Diğer muhalefet partiler de artık bu olayın kaçınılmaz bir durum olduğunun farkına vardırlar. ve bunun tekrar bir sıkıntı olacağını hiç düşünmüyorum. Bu seçimlerin vatana, millete, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bizler bayanlar olarak üstümüze düşeni yapacağız mecliste. Ülkemiz için hayırlısı olan bir hükümetin kurulmasını diliyor ve herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

3 1 2

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.