DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK PARTİ ONİKİŞUBAT’TAN KBGC ZİYARETİ

Son Güncelleme :

28 Şubat 2016 - 15:29

/ kez okundu.
AK PARTİ ONİKİŞUBAT’TAN KBGC ZİYARETİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Onikişubat Metropol İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel, beraberinde Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KBGC) Başkanlığını ziyaret etti.

Geçen ay göreve atanan AK Parti İlçe Teşkilatı Heyetini KBGC Başkanı Abid Vanlı ve Ede Ajans Haber sitesi Genel Koordinatörü Mustafa Nuri Şirin, Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faruk Aktemur, Foto Muhabiri Lütfi Yıkan ve  Kanal Maraş Muhabiri İsmail Bozdoğan karşıladı.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş’ta gazetecilerin çok zor şartlar altında görevlerini yerine getirmeye çalıştıklarını gazetecilerin yaşadığı sıkıntıların neler olduğunu çok iyi bildiklerini ifade etti. Başkan Görgel; “Sadece mesleğini yapan gazeteciler ile gazetecilik mesleğini kullanarak yanlış işler içerisinde olanları çok iyi analiz etmeli ve ona göre karar vermeliyiz. Bu vesile ile sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi.

Yerel basının bir şehrin aynası olduğunu söyleyen Görgel; “Kahramanmaraş basını bu manada üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyor. Böylesine özverili çalışan tüm basın mensubu ağabeylerimizi ve arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilatının ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren KBGC Başkanı Abid Vanlı ise, siyasetin hizmet işi olduğunu belirttiği konuşmasında Kahramanmaraş Türkiye’nin lokomotif kentlerinden ve AK Parti’ye en çok destek veren kentlerin başında olduğunu ifade etti. Çözümü bekleyen pek çok sorunun aşılması konusunda her platformda destek sağlayacaklarını ifade eden Başkan Vanlı Cemiyetin önemli misyonlarından birinin de kamu yararına çalışmak ve projeler sunmak olduğunu ifade etti. Başkan Vanlı, siyasetle birlikte Kahramanmaraş ortak paydasında koşmakta olan basının karşılaştığı sıkıntıların çözümü konusunda iktidar partisinden destek ve ilgi beklediklerini sözlerine ekledi.

ZİYARETE KİMLER KATILDI?

İlçe Başkanı: Av. Fırat Görgel, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı: Ali Erdemoğlu, Teşkilat Başkanı: Ahmet Gülpak, Tanıtım ve Medya Başkanı: İnci Okumuş, Dış İlişkiler Başkanı: Ahmet Alıcı, Yerel Yönetimler Başkanı: Fatih Sarıkaya, Mali ve İdari İşler Başkanı: Mustafa Çimen, Araştırma ve Geliştirme Başkanı: Gül Çitil, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Yaşar Yancar, İlçe Sekreteri: Ömer Faruk Kenger ve yönetim kurulundan Mustafa Kıraç. (HABER MERKEZİ)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.