DOLAR 32,5565 % 0.19
EURO 34,9526 % -0.13
GRAM ALTIN 2.445,56 % 0,38
ÇEYREK A. 3.998,48 % 0,38
BITCOIN 64.086,35 -0.214
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökşen

Son Güncelleme :

26 Şubat 2015 - 10:41

/ kez okundu.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökşen
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Adalet ve Kankınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökhan Gökşen, seçim çalışmaları kapsamında Pazarcık ilçesini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Aday Adayı Gökhan Gökşen, “Kahramanmaraş’ı 2023 vizyonuna hep birlikte taşıyacağız” dedi.

7 Haziran’da gerçekşelecek 25. dönem genel seçimlerde milletvekilliği için Kahramanmaraş’tan aday adaylığını açıklayan ve seçim ziyaretlerini aralıksız sürdüren Gökhan Gökşen, Pazarcık ilçesinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi.

İlk olarak Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, AK Parti İlçe teşkilatını ve PAGİAD’ı ziyaret eden Gökhan Gökşen, daha sonra esnafları ziyaret ederek tek tek tokalaştı. Seri ziyaretler sırasında projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Gökşen, “Şehrimizde ayak basmadık yer sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Pazarcık ilçe ziyaretleri sonunda kendisi takip eden gazetecilere değerlendirmede bulunan Gökşen, siyasetin azim ve kararlılık gerektirdiğinin altını çizerek, “Bizler 2023 vizyonuna yürüyen ülkemizde, Kahramanmaraşlımızın güzel insanlarını, tüm ilçelerini bir bütün olarak Ankara’ya taşıyacağız. Köylere, mahallelere gittiğimde insanların bana verdiği desteği hayatımın hiçbir anında unutmayacağım. Kahramanmaraş’ı kahraman yapan ve hiçbir karşılık beklemeden bu zamana kadar milleti için çalışan, bu güzel ruhu, gerek teşkilatımızın, gerek muhtarlarımızın azimli insanların kararlılığının ve samimiyeti gordum” diye konuştu.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.