DOLAR 32,5398 % 0.15
EURO 34,9172 % -0.2
GRAM ALTIN 2.434,64 % -0,06
ÇEYREK A. 3.980,64 % -0,06
BITCOIN 64.517,22 0.348
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Özdemir’den Miraç Kandili mesajı

Son Güncelleme :

03 Mayıs 2016 - 7:51

/ kez okundu.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Özdemir’den Miraç Kandili mesajı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı

 

Özdemir, Miraç’ın, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (sav) şahsında, insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olduğunu belirterek, Miraç Kandili’nin asırlardır coşkuyla kutlandığını ifade etti. 3 aylarda, mukaddes gecelere erişmenin mutluluğunu birçok hikmet, sır ve bereketi barındıran kandille idrak edecek olmanın sevincini yaşadıklarını anlatan Özdemir, şunları ifade etti:

 

Mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olan Miraç hadisesi, ilahi rahmet ve huzura erişmenin, öncelikle gönül ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğinin de mutlak habercisidir. Şüphesiz manevi duygularımızı canlandıran, iç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan kutsal gün ve geceler; bizlere bireysel ve toplumsal olarak iman, ibadet ve ahlak bakımından kendimizi yenileme, geleceğimizi Allah’ın rızası doğrultusunda planlama ve ümitlerimizi tazeleme fırsatları sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimin mübarek Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, sağduyu ve sükunetin, barış ve huzurun olmasını, zulüm, haksızlık ve şiddet altında inim inim inleyen İslam beldelerinin tekrar barış yurduna dönüşmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.