DOLAR 32,5864 % 0.03
EURO 34,9378 % 0.1
GRAM ALTIN 2.429,11 % -0,04
ÇEYREK A. 3.971,59 % -0,04
BITCOIN 66.726,86 -0.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK Parti K.Maraş Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Son Güncelleme :

05 Ekim 2015 - 15:13

/ kez okundu.
AK Parti K.Maraş Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Kahramanmaraş İl Teşkilatı düzenlediği basın toplantısında 26. dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olan isimleri tanıttı.

7 Haziran’da yapılan genel seçim sonuçlarında bir partinin tek başına iktidar kuracak çoğunluğu alamaması dolayısıyla koalisyon kurma çalışmaları başlamış ancak hükümet kurulamamıştı. Daha sonra ise 1 Kasım’da erken seçim yapılması kararı alınmıştı.

AK Parti Kahramanmaraş 7 Haziran Milletvekili listesinde 2 değişiklik yapılarak yeni liste kamuoyuna geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Bu değişiklikle beraber 1 Kasım’da yapılacak 26. dönem Milletvekilliği seçimleri aday listesinde yer alan, Mahir Ünal, Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Celalettin Güvenç,Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, İmran Kılıç ve Oğuzkan Güzel düzenlenen toplantıda basına tanıtıldı.

4

“HER İNSANIN HAYATININ HER EVRESİNİ PLANLAMAYI KENDİSİNE HEDEF EDİNMİŞ BİR SİYASİ PARTİ”

2002 yılında AK Partinin bir yeniden doğuş olduğunu ifade eden Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Mahir Ünal şu şekilde konuştu: “2007 seçimlerinde AK Parti bir meydan okumaydı, neden meydan okumaydı? Çünkü yolu kesilmek istenen bir millet vardı, milletin seçtiği bir siyasi parti, milletten yüksek oranda oy almış bir siyasi partinin yolu kesilmek isteniyor. Bir Cumhurbaşkanı seçilmesi noktasında engel konuluyor ve asker Cumhurbaşkanı’nın nasıl olması gerektiğini tanımlıyordu. Bizde diyorduk ki siyaset ve siyasetin sahibi millettir, biz buradan milleti temsil ediyoruz, siz atanmışlar olarak milletin tercihlerinin önünde karar verici ve tayin edici olamazsınız dediğimiz için 2007 bir meydan okumaydı. 2011 bir deneyim ve tecrübeydi yani 10 yıllık bir iktidar deneyiminin tecrübesinin ortaya çıkmasıydı. Artık 2015 ise bizim bir özgüven ve yönetim becerisi. Yani artık biz AK Parti olarak, doğan, büyüyen, gelişen, öğrenen, kurumsallaşan Türkiye’yi taşıyan bir siyasi parti olarak hem illerde hem ilçelerde hem Türkiye genelinde ilişkilerini kurumsallaştıran… Ve beyannamemizde ortaya koyduğumuz önemli bir şey var; AK Parti bu ülkede yaşayan her insanın hayatının her evresini planlamayı kendisine hedef edinmiş bir siyasi parti olduğunu ortaya koydu.”

1

“KAHRAMANMARAŞ BU ANLAYIŞIN EN ÇOK YANSIDIĞI İLLERDEN BİR TANESİ”

AK Parti’nin ülkede yaşayan herkesin hayatının tamamını kapsayan planlar ortaya koyduğunu ve bütün toplum kesimleriyle ilişki kurmaya çalışan bir anlayışa sahip olduğunu ifade eden Ünal şu şekilde konuştu: “ Kahramanmaraş bu anlayışın en çok yansıdığı illerden bir tanesi, yerel yönetimiyle, milletvekiliyle, teşkilatıyla her anlamda uyum içerisinde çalışan, Milletvekilinin mülki idari amirleriyle uyum içersinde çalıştığı, her ilçede bürokrasi ile çok yakından çalışan milletvekillerinin olduğu, her ilçede Milletvekillerinin her mahalleye kadar uzandığı bir hizmet anlayışını hakim kılmaya çalışan bir siyasi parti. Eksikleri yok mu? Tabi ki vardır. Sorun ne için vardır, sorunlar çözülmek için vardır. Sorunları çözdükçe gelişiriz. Bazı insanlar sorunları, krizleri, kaosları büyük bir sıkıntı kaynağı olarak görürler. Oysa sorun, kriz, kaos ne için vardır, bizim gelişmemiz için vardır. Bir ülkenin gelişmesi sorunlarını çözebilme yeteneğiyle doğru orantılıdır.”

2

“SEÇİM BEYANNAMESİYLE DE HEDEFLERİMİZİ YÜKSELTTİK”

AK Parti Kahramanmaraş Başkan Vekili Ahmet Güngör yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biliyorsunuz yeni bir seçim dönemindeyiz. Allah’ın izniyle 1 Kasım’da bir kez daha milletimizin huzuruna çıkacağız ve milletimizin teveccühüne talip olacağız. Henüz 7 Haziran seçimlerinden birkaç ay geçmesine rağmen partimiz bu süreç içerisinde 5. Olağan kongremizle yenilendi.

Aramıza yeni katılan Milletvekili adaylarımızla birlikte gücümüze güç kattık. Ve dün Genel Başkanımız ve Başbakanımızın açıklamış olduğu seçim beyannamesiyle de hedeflerimizi yükselttik. Kendimize yeni hedefler koyduk. Allah’ın izniyle bu seçimi de büyük bir coşku ve heyecana dönüştüreceğiz. Bu süreçte AK Parti il teşkilatı olarak bire kez daha tıpkı 7 Haziran’da olduğu gibi şehrimizin her mahallesinden her sokağına gideceğiz, her kapıyı çalacağız ve milletimizle buluşacağız.”

5

“KAHRAMANMARAŞ’IMIZ ÜLKEMİZ İÇERİSİNDE 17. SIRADA”

AK Parti 8. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzkan Güzel şunları konuştu: “Bu seçimlerde yenilenen Ak Parti aday listesinde yeni aday olarak karşınızdayım. Kahramanmaraş’ımız bu dönem içerisinde tüm Türkiye’de olduğu gibi büyümesini, gelişmesini özellikle Büyükşehir olarak da son bir buçuk yılda atağını sürdürmektedir. Ülkemiz şimdi nasıl dünya ekonomi sıralamasında 17. sırada diye söylüyorsak Kahramanmaraş’ımız ülkemiz içerisinde 17. sırada. Bizim Kahramanmaraş’ımızın durumuyla ülkemizin dünyadaki durumunu birbirine benzetebiliriz. Bu birlik ve beraberliği huzur ortamı içerisinde yapılan çalışmalarla orantılı bir gelişmedir.”

3

“HALKIMIZDA BİR AŞK, BİR ŞEVK GÖRÜYORUZ”

AK Parti 7. sıra Milletvekili Adayı İmran Kılıç şöyle konuştu: “Hep sahada olduk, sahadan bir an bile çekilmedik. Halkımızla beraber bayramlaştık. Halkımızın düğünlerine, taziyelerine katıldık. Şehit ailelerini, gazileri yeniden ziyaret ettik, onlarla beraber olduk. Şuanda da seçim çalışmaları için sahadayız. Halkımızla biriz onlarla beraberiz. Gerçekten bu defa öncekinden daha fazla halkımızda bir aşk, bir şevk görüyoruz.”

DSCF4239

“BİZ İSTERDİK Kİ BİR 4 YIL BİTSİN…”

AK Parti 6. sıra Milletvekili adayı Mehmet İlker Çitil şöyle konuştu:  “7 Haziran seçimlerinde güzel bir seçim çalışması yaptık. Türkiye üçüncüsü olduk. Tabi Türkiye üçüncüsü olmamız bizi sevindirmedi hatta milletvekili olarak da meclise girmemiz dahi sevindiremedi. Çünkü, tek başına iktidar olamamanın verdiği üzüntü bizlere hakim oldu. Ve bu süreçte bu üç ayı kayıp olarak görüyorum. Çünkü yeni bir hükümet kurulmaya çalışıldı daha doğrusu koalisyon için emek sarf ettik. Bizim dışımızdaki partilerin gerek kabul edilemez siyaset anlayışları gerekse uzlaşmaz tavırları sonrasında hükümet kuramadık. Biz isterdik ki bir 4 yıl bitsin, ülkemiz için hayırlara vesile olsun, kanunlar çıkartalım, bürokrasi çalışsın, teşkilatlarımız hem toparlanma fırsatı bulsun hem de bizler hizmet etme fırsatı bulalım. Ama bu olmadı inşallah bu 26. dönemde güzel günler bizi bekliyor.”

“BUNU MAALESEF YAPAMADIK”

AK Parti 5. sıra Milletvekili adayı Mehmet Uğur Dilipak şu şekilde konuştu: “Devlette süreklilik esastır, prensibi gereğince biz bu vaat ettiğimiz şeylerin bir kısmını bu dönemde yaptık. Ama tabi takdir edersiniz ki, daha iyi işler yapmak içinde tek başımıza iktidara gelmemiz gerekiyordu. Bunu maalesef yapamadık. Bundan dolayı da tüm kamuoyunun önünde yapılan tüm işlerde biz gördük ki AK Parti’den başka elini taşın altına koyan bir partinin olmadığını gördük hep birlikte. Bunun içinde tekrardan AK Parti olarak veAnayasanın gereği olarak 1 Kasım’da seçimlere gidiyoruz.” 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.