DOLAR 32,5815 % 0.28
EURO 35,0081 % 0.08
GRAM ALTIN 2.461,04 % 1,02
ÇEYREK A. 4.023,79 % 1,02
BITCOIN 64.506,26 0.902
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AK Parti İl Teşkilatı Yeni Yönetimi

Son Güncelleme :

29 Ocak 2016 - 7:47

/ kez okundu.
AK Parti İl Teşkilatı Yeni Yönetimi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, partide yeni görev alan yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.
Özel bir restoranda düzenlenen akşam yemeğinde bölgede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, partide görev alan isimleri tek tek açıkladı. İl Başkanı Özdemir, sağlam ve donanımlı bir teşkilat oluşturduklarını belirterek, “AK Partinin başarıyla gerilmiş çıtasını bundan sonra daha yukarılara taşımak için olağan gücümüzle çalışacağız.

Örneğin siz bir dükkan açarsınız dükkanınızı büyütmek için yeni elemanlar alırsınız. Siyasette böyledir. Biz bu dükkanımızı daha da geliştirme hedefindeyiz. Bu amaçla bir yönetim oluşturduk ve yola çıktık. Kahramanmaraş’ta bu işi yapmak zor çünkü yüzde 72 bir oy almış kentin il başkanıyım.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL TEŞKİLATI, PARTİDE YENİ GÖREV ALAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ BASINA TANITTI. AK PARTİ İL BAŞKANI AHMET ÖZDEMİR, PARTİDE GÖREV ALAN İSİMLERİ TEK TEK AÇIKLADI. (ALİ KEKLİK - MUHAMMET ÖZER/KAHRAMANMARAŞ-İHA)

Bu işi yapmak için içinizde sevgi olması lazım. Biz bu sevgiye davamız diyoruz ve onun için mücadele ediyoruz” dedi.
Onikişubat İlçe Başkanı Av. Fırat Görgel ise, “Ciddi anlamda mesai harcayarak yönetim kurulu üyelerimizi belirledik.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL TEŞKİLATI, PARTİDE YENİ GÖREV ALAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ BASINA TANITTI. (ALİ KEKLİK - MUHAMMET ÖZER/KAHRAMANMARAŞ-İHA)

Ben yönetimiz de görev alacak arkadaşlarımızın çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Bugüne yapılan hizmetleri katlayarak devam edeceğiz. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. Biz partimizi çeşitli yerlere yaymak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL TEŞKİLATI, PARTİDE YENİ GÖREV ALAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ BASINA TANITTI. ONİKİŞUBAT İLÇE BAŞKANI AV. FIRAT GÖRGEL, “CİDDİ ANLAMDA MESAİ HARCAYARAK YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİ BELİRLEDİK. BEN YÖNETİMİZ DE GÖREV ALACAK ARKADAŞLARIMIZIN ÇIKMIŞ OLDUKLARI BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM. BUGÜNE YAPILAN HİZMETLERİ KATLAYARAK DEVAM EDECEĞİZ. ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ. BİZ PARTİMİZİ ÇEŞİTLİ YERLERE YAYMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ” İFADELERİNİ KULLANDI. (ALİ KEKLİK - MUHAMMET ÖZER/KAHRAMANMARAŞ-İHA)
Son olarak söz alan Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Bilal Debgici ise, il ve ilçe başkanlıklara yapılan atamaların yerinde ve etkili olduğuna dikkat çekerek, “Bu işi layıkıyla yapacak çok güzel bir İl Başkanımız ve Onikişubat ilçe başkanımız atandı. Ben yönetimdeki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Şehrimiz uzunu bir süredir üst düzeyde temsil ediliyor. İşimiz gerçekten çok zor, belirlediğimiz hedefler yüksek. Ama inanıyorum ki biz bunların üstesinden geleceğiz” dedi.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL TEŞKİLATI, PARTİDE YENİ GÖREV ALAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ BASINA TANITTI. (ALİ KEKLİK - MUHAMMET ÖZER/KAHRAMANMARAŞ-İHA)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.