DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ahmet Özdemir Adaylığını Açıkladı

Son Güncelleme :

28 Nisan 2018 - 15:30

/ kez okundu.
Ahmet Özdemir Adaylığını Açıkladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

24 Şubat 2018 tarihinde görevi Ömer Oruç Bilal Debgici’ye devreden eski İl Başkanı Ahmet Özdemir, 24 Haziran’da yapılacak genel seçimde milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Özdemir, AK Parti İl binasında coşkulu bir kalabalık ile aday adaylığı dilekçesini doldurdu. Kürsüye geçerek bir konuşma yapan Özdemir, davasına her kademede hizmet ettiğini ve bu hizmeti daha da ilerletmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

Özdemir yaptığı konuşmada: “İçinde bulunmaktan ona hizmet etmekten gurur duyduğum Ak Parti davasının bugüne kadar her aşamasından her kademesinde görev ifa etmeye çalıştım. Bu görevi yerine getirirken de kendimi buraya feda edercesine ne büyük bir dava olduğuna inanarak çalıştım. Çünkü önümüzde öyle bir Genel Başkanı vardı ki? O genel Başkan çizdiği hedeflere kendini adamış kurumsal bir yapı AK Parti vardı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm dünyaya umut olduğun belirten Özdemir şöyle konuştu: “ AK Parti ve Cumhurbaşkanımız ikisi bütünleştiğindi artık sadece Kahramanmaraş’ın sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın ve bütün Müslümanların umudu haline gelmiş bir dava ve hareket haline gelmiştir. Tabi bunun içinde olmak bunun bir parçası olmak, buna omuz vermek , buna bir tuğla taşımak benim gibi bu davaya bugün hizmet eden ve geçmişte hizmet eden kardeşlerimin gururla yaptığı bir hizmetti. Bende bu hizmeti layıkıyla, ahlakla, edeple davamızın onuruna yakışır bir şekilde yapmaya çalıştım.

24 Şubat günüde kongre ile görevimi devrettim. Aslında o günden sonra kendimi bu davada bir nefer, bir fert olarak yine adamaya, yine bu davaya hizmet etmeye adamış ve uğurda çalışıyordum. Ama gördük ki bir seçim süreci oldu. Başlangıcı AK Parti olmayan, AK Partinin kurumsal yapısında anlık hareketler yoktur. AK Partinin kurumsal yapısında birlikte istişare edilmiş karar alınmış, geleceği planlamış programlar ve bu programlar çerçevesinde hareket söz konusudur. Muhalefetten, bir talep geldi. AK Parti bu talebe olumlu karşılık verdi.

Seçim süreci başladı. Bende istedim ki; bu seçim sürecinde davama daha çok katkı sağlayayım, davama daha çok hizmet edeyim. Bu fırsat verilir verilmez bunu tam olarak bilmiyoruz ama, bu partide bana her kademesinde gururla hizmet etme imkanı verildi. Bu nedenle rabbime şükürler ediyorum, hem de davamın genel başkanıma, genel merkezime ve teşkilatıma şükranlarımı sunuyorum. Belki bundan sonra bu adaylık süreci ile hizmetime farklı yönlere kaydırabiliriz ve fayda sağlayabiliriz diye bu yola çıktık. Teşkilatımıza aday adaylığı müracaatımızı yapacağız. Öncelikle bunu davamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.