DOLAR 32,3320 % 0.15
EURO 35,2162 % 0.07
GRAM ALTIN 2.247,02 % 0,16
ÇEYREK A. 3.673,88 % 0,16
BITCOIN 2.199.555 -2.11
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ahilik Haftası Kutlu Olsun

Son Güncelleme :

13 Eylül 2021 - 18:55

/ kez okundu.
Ahilik Haftası Kutlu Olsun
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanlarını makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ın her ferdi ahidir. Esnaflarımız ise bu şehrin vitrinidir. Tüm esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası’nı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ve yönetimini makamında ağırladı. Ahilik geleneğinin önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ın her ferdi ahidir. Esnaflarımız ise bu şehrin vitrinidir. Ahilik anlayışını en iyi şekilde yansıtan esnaflarımız adına Oda Başkanımız Sayın Ahmet Kuybu ve yönetimi ile bir araya geldik. Bu vesileyle tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu ise Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.