DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AĞCALI VADİSİ’NDE DOĞA KORUNUYOR

Son Güncelleme :

24 Ağustos 2016 - 9:57

/ kez okundu.
AĞCALI VADİSİ’NDE DOĞA KORUNUYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Ağcalı Vadisi Rekreasyon Alanı’nda çalışmalar doğaya zarar verilmeden tüm hızıyla devam ediyor.
Kahramanmaraş’ta farklı bir konsepte yapılan Ağcalı Vadisi Rekreasyon Alanı’ndaki çalışmalarda doğanın korunması ve bozulmaması adına azami dikkat gösteriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda I. Etap kısmında kaykay pistinin yapımı tamamlandı.
Basketbol Sahası, Tens Kortu ve Japon Kale’nin beton dökümü e çevre çit demirleri monte edildi.
Sahaların çim örtüsü ve epoksi boyaları ihale aşamasında olup önümüzdeki günlerde tamamlanacak.
Ağcalı Vadisi üzerinde yaklaşık 215 dönüm alan üzerine kurulması planlanan Rekreasyon Alanı’nda 2 bin 800 metrekare biyolojik göletin yapım çalışmalarına başlandı ve 109 adet 4-5 metre uzunluğundaki ağaçların dikimleri gerçekleştirildi.
Rekreasyon Alanı içerisinde çocuklara yönelik kurulacak olan oyun gruplarının ihalesi yapılmış olup üretim aşamasına gelindi.
Ağcalı Vadisi Rekreasyon Alanı’nda giriş kapıları, mescit, kafeterya ve wc’lerin ihaleleri tamamlanmış olup, inşaat çalışmalarına başlanılacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.