DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AFŞİNLİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

13 Haziran 2016 - 13:02

/ kez okundu.
AFŞİNLİLER İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin Belediyesi ve Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Eshab-ı Kehf Afşinliler Derneği birlikte Kahramanmaraş’ta yaşayan Afşinlileri İftar yemeğinde buluşturdu.
Kahramanmaraş Pınarbaşı Çamlıca Restoran’da düzenlenen İftar Programına; Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İl Halk Sağlığı Müdürü Ahmet Yener, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç, Ak Parti Afşin İlçe Başkanı Av Şeref Kırbıyık, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen iftar yemeğinde selamlama konuşması yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları söyledi;” Sevgili hemşerilerim hepinizin ramazanı şerifini kutluyorum. Tutuğumuz oruçları inşallah rabbim kabul etsin. Eshab-ı Kehf Derneği, Kahramanmaraş’ta bulunan Afşinli hemşerilerimizin bir araya gelerek oluşturduğu bir dernek, her yıl Geleneksel olarak Kahramanmaraş’ımız da iftar yemeği veriyordu. Bu sene Dernek Başkanımız Hasan Kızılay ile görüştük. Bundan sonraki süreçte bu işi biz yüklenelim Kahramanmaraş ta yaşayan hemşerilerimiz ile birlikte olalım dedik. Ben burada bulunan davetimize icabet eden herkese teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. İftar yemeğinde bizlerin yanında olan Sayın Vekilimiz Mehmet İlker Çitil’e, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanımıza, Dernek Başkanlarımıza hemşerilerime ve davetimize iştirak eden bura da bulunan herkese ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor yüce Mevla’dan ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. ” dedi.
Afşin’de Ramazan ayı boyunca Ramazan Sofrasında her gün 1000 kişiye İftar veren Afşin Belediyesi Kahramanmaraş’ta da Eshab-ı Kehf Afşinliler Derneği ile birlikte organize ettiği programda 700 kişiye iftar verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.