DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AFŞİN’Lİ HANIMLARA SEMİNER

Son Güncelleme :

23 Aralık 2015 - 9:54

/ kez okundu.
AFŞİN’Lİ HANIMLARA SEMİNER
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Aile İçi İletişim ve Etkili ebeveynlik seminerlerine devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce Afşin’de düzenlenen seminerde Aile İçi İletişim ve Etkili Ebeveynlik konularında katılımcılar bilgilendirildi.

Afşin’de verilen seminerde Afşin İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an Kursu öğrencilerine ve kurs hocalarına ailede mutluluğu yakalamanın yolları anlatıldı. Aynı zamanda iyi bir çocuk yetiştirmenin püf noktalarından bahsedildi.

Aynı zamanda ailelerinde sorun yaşayan öğrencilerini nasıl yönlendirmeleri gerektiği kurs hocalarına anlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran ve Aile Danışmanı Sosyolog Zehra Armut Kur’an Kursu öğrencilerine ve kurs hocalarına verdikleri seminerlerde aynı zamanda katılımcılardan gelen soruları da cevaplandırdılar. Seminerlerin sonunda katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.