DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Afşin’in Devası Belli oldu

Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 7:31

/ kez okundu.
Afşin’in Devası Belli oldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

DEVA Partisi, Kahramanmaraş Afşin İlçesi için de görevlendirme yaparak Afşin İlçe Başkanı olarak Mimar Mevlüt Kır’ı görevlendirdi. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından verilen yetki belgesi, İl Başkanı Uzm.Dr.İrfan Karatutlu tarafından Afşin İlçe Başkanı olarak yetkilendirilen Mevlüt Kır’a takdim edildi.

Deva Partisi Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu tarafından Afşin ofisinde yetki belgesini alan Deva Partisi Afşin İlçe Başkanı Mevlüt Kır, en yakın zamanda ilçedeki teşkilatlanma çalışmalarına başlayacaklarını belirtti ve İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu ve İl Yönetim Kuruluna bu görevi kendisine layık gördükleri için teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Deva Partisi Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu ise şu ifadelere yer verdi; “18 Temmuz 2020 tarihinde Deva Partisinin Genel Merkezi tarafından Kahramanmaraş Teşkilatının kurulması için görevlendirildik. Bu çerçevede yaptığımız istişareler sonucu il merkezindeki yönetim kurulunu oluşturduktan sonra ilçelerle ilgili yönetim ve başkan seçme sürecine girdik. Bu süreçte Afşin’e de mimar arkadaşımız Mevlüt Beyin gönüllü ve istekli oluşu ve DEVA hareketine katılabileceği intibaını aldıktan sonra onunla görüşmeleriz oldu. Nihayetinde kendisinin DEVA partisinin ilkelerine ve kadrosuna uygun bir kişi olduğu kanaatiyle kurucu heyetimiz tarafından genel merkezimize kurucu başkan olarak teklif edildi. Onaylandıktan sonra hızlı bir şekilde ilçe yönetimini kurması için kendisine önerilerde bulunduk. Afşin ilçe yönetimi kurulduktan sonra genel merkez tarafından onaylanacak. Sonrası için kongre sürecini Afşin’de de başlatmış olacağız. Kendisine bu belgeyi takdim ediyorum. Afşin için Kahramanmaraş için ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. “

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.