DOLAR 32,5116 % 0.07
EURO 34,8751 % -0.29
GRAM ALTIN 2.448,95 % 0,52
ÇEYREK A. 4.004,03 % 0,52
BITCOIN 64.312,41 0.823
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Afşin’e Şehit Ateşi Düştü

Son Güncelleme :

25 Nisan 2016 - 10:11

/ kez okundu.
Afşin’e Şehit Ateşi Düştü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde, teröristlerin bir binaya yerleştirdikleri el payımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 2 askerden 24 yaşındaki Jandarma Uzman ÇavuşMevlüt Çetinkaya’nın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

Nusaybin’de devam eden operasyonlar kapsamında PKK’lılar tarafından bir binaya yerleştirilen el yapımı patlayıcının sabah saatlerinde infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 2 askerden Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Çetinkaya’nın şehadet haberi, AfşinKaymakamı Ali Edip Budan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mehmet Demiraskeri yetkililer tarafından Tanır Mahallesi Fatih Sokak’ta yaşayan annesi Emine Çetinkaya’ya verildi. Şehit babası Erdoğan Çetinkaya’nın Ankara’da inşaatta çalıştığı ve oğlunun acı haberiyle Kahramanmaraş’a gelmek için yola çıktığı öğrenilirken, acı haberi alan anne Emine Çetinkaya sinir krizleri geçirdi.

2’si kız 4 çocuklu ailenin ortanca çocuğu ve bekar olduğu öğrenilen şehit JandarmaUzman Çavuş Çetinkaya’nın cenazesi, yarın memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.