DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AFŞİN’DE Şehitleri Anma Gecesi

Son Güncelleme :

20 Kasım 2015 - 10:50

/ kez okundu.
AFŞİN’DE Şehitleri Anma Gecesi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Afşin Belediyesi işbirliği ile düzenlenen ve Talha Bora Öge’nin konuşmacı olarak katıldığı, Dua İle Şehitleri Anma Gecesi büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Talha Bora Öge, namı diğer Gölge, salonu tıklım tıklım dolduran izleyicilerin gönüllerini fethetti.

Afşin Hükümet Konağı konferans salonunda gerçekleştirilen program, Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve Bando Takımının konserinden sonra devam eden programda tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mealinin okunmasından sonra sunuma başlanıldı.

Açılış ve selamlama konuşmaları için sahneye çıkan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmalarında şu ifadeleri kullandı,” Aslında benim konuşmalarıma gerek yok, sözün üstadı burada. Şehitleri anma programına anlam katacak, onların neden öldüğünü bize izah edecek üstat Talha Öge Bora burada. Ufak bir saygı ve selamlama konuşması yapmak için sahneye çıktım. O yüzden başta aziz şehitlerimizin yakınları olmak üzere tüm hazuru sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Mealinin de okunduğu ayeti kerime her şeyi izah ediyor. İnşallah aziz şehitlerimizin ruhları, maneviyatları yanımızda. Onları yetiştiren annelerden, babalardan Rabbim razı olsun. Mekânları cennet ruhları şad olsun, saygı muhabbetle kalın” dedi.

Program öncesi şiirli video gösterisi sonrası sahneye çıkan Talha Bora Öge namı diğer Gölge, okuduğu birbirinden güzel şiirlerle, Dua İle Şehitleri Anma Gecesi’nde tıklım tıklım salonu dolduran izleyicilere duygu dolun anlar yaşattı.

Talha Bora Oge’ye nin sunumunun ardından ünlü sunucuya çiçek taktimi yapmak üzere sahneye çıkan Afşin Belediye Başkanı Güven, turne programında Afşin’inde dâhil edilmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve sunucu Talha Bora Öge’ye teşekkür etti.

Programsonunda Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Garnizon komutanı Yzb. Mehmet Demir, günün anısına Talha Bora Öge ile şehit aileleri ve gazilere çiçek takdim ettiler. Talha Bora Öge’nin, okuyucularınınkitaplarını imzalaması ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından program son buldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.