DOLAR 32,5852 % 0.16
EURO 35,0042 % -0.11
GRAM ALTIN 2.438,82 % 0,11
ÇEYREK A. 3.987,47 % 0,11
BITCOIN 64.650,16 1.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AFŞİN BELEDİYESİNİN KARLA MÜCADELESİ

Son Güncelleme :

10 Şubat 2015 - 10:09

/ kez okundu.
AFŞİN BELEDİYESİNİN KARLA MÜCADELESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin’de başlayan kar yağışıyla birlikte Afşin Belediyesi kar temizleme ve yol açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu tahminlerini takip ederek günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Afşin Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte ilçe genelinde çalışmalarına başladı.

Yolların kapanmasını ve buzlanmasını önlemek amacıyla Belediye ekipleri ilk etapta hastane yolu başta olmak üzere tüm ana arterlerdeçalışmalarını aralıksız sabah saatlerine kadar sürdürdü.

Başkan Güven Çalışmaları Yerinde İnceledi…

Ekiplerle ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; ”Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu tahminlerini takip ederek günler öncesinden hazırlıklarımızı tamamladık. Kar yağışının başladığı saatlerden itibaren ekiplerimiz çalışmalarına başladı.Akşam kar yağışıyla beraber başlayan karla mücadele çalışmalarımızsabaha saatlerine kadar devam edecektir. Yapılan bu çalışmalar sayesinde şuanda Afşin’imizin büyük bir çoğunluğunda sorun yaşanmadan yollar açılmıştır. Ekiplerimiz periyodik olarak yollarda kar temizlemeye devam ediyor. Çalışmalarımız kar yağışı olduğu sürece devam edecektir. ” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.