DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AFŞİN BELEDİYESİ YENİ LOGOSUNU TANITTI

Son Güncelleme :

06 Mart 2015 - 16:06

/ kez okundu.
AFŞİN BELEDİYESİ YENİ LOGOSUNU TANITTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

1 Nisan 2015 tarihinden bu yana Afşin tarihinde ilklere imza atan Afşin Belediyesi yeni kurumsal logosunu hizmete sundu. İçeriği ile tamamen kente ait özellikler taşıyan ve estetikliği ile göz dolduran tasarım Afşin’in yeni tanıtım simgesi olarak akıllara kazınacak nitelikte hazırlandı.

Afşin Belediyesi bünyesinde kullanılan logoda değişikliğe giderek yeni logokamuoyuna tanıtıldı. Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Afşin’in yükselen değerini temsil edecek olan Afşin Belediyesinin sembolünün titiz çalışmalar sonucu oluşturulduğunu söyledi.

Afşin Belediyesi Yeni Logosunu Düzenlenen Toplantıyla Kamuoyuna Tanıttı;

Afşin Belediyesi’nde düzenlen toplantıda yeni logoyu kamuoyuna tanıtan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Uzun çalışmalar neticesinde Afşin Belediyemize yeni bir logo hazırladık. Yeni logomuzda Afşin’imizin verimli topraklarını, su kaynaklarımızı ve kültür mirasımız olan Eshab-ı Kehf’imizi, bölgemizde has bir bitki olan ters lalelinin içerisinde işledik.” dedi.

Türk rengi olarak bilinen turkuaz rengini kullandık;

Belediyenin yeni logosunda turuncu, turkuaz ve yeşil renklerinin kullanıldığını ifade eden Afşin Belediye BaşkanıMehmet Fatih Güven, “Yeni logomuzda bereketli toprakları temsil eden renk olarak turuncuyu ve Dünyada Türkmavisi olarak adlandırılan turkuaz rengini kullandık, bu renk aynı zamanda su kaynaklarımızı temsil ediyor. Logomuzda kullandığımız Yeşil rengi iseYeşil Afşin’i temsil etmektedir. Afşin artık yeşilden biraz uzak, Belediye olarak Afşin’imizi eskisi gibi yeşil kimliğine büründürerek yeniden Yeşil Afşin ismini kazandırmak en büyük hedefimizdir. Tüm bu renkleri Afşimize özel Ters Lale üzerinde kurgulayarak içerisine göz nurumuz Eshab-ı Kehf işledik.” diye konuştu.

1 Mart itibariyle logomuzukullanmaya başladık;

1 Mart’tan itibaren yeni logonun resmi işlerde kullanılmaya başladığını söyleyen Başkan Güven,” Hazırlanan yeni logonun Afşin’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah bundan sonra tüm resmi işlemlerimizde yeni logomuzu kullanacağız. Logoyla alakalı değişik çalışmalar yapıldı ve logomuzu hem yatay hem de dikey olarak kullanabiliyoruz. 1 Mart itibariyle logomuzu internet sayfamızda kullanmaya başladık. Yeni logomuzun temelinde insanlarda kalıcı bir iz bırakmak olmuştur. Vatandaşlarımızda merak uyandırmasını hedefledik. Yeni logomuzu rahatlıkla insanlarımıza tarif edebiliyoruz ve bakıldığı zaman göze hoş görünen bir logoyu hazırladığımıza inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

Afşin’imize hayırlı olsun;

Yeni logonun Afşin’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum diyen Güven,” Afşin Belediyesi olarak ilgili bütün birimlerimizle birlikte Afşin’imize farkındalık oluşturabilecek bir logo hazırlamaya çalıştık. Logomuzun hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.