DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.081.419 0.217
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Afşin Belediyesi Tarafından Konteyner Kentin Asfalt Çalışması Yapılıyor

Son Güncelleme :

26 Nisan 2023 - 18:48

/ kez okundu.
Afşin Belediyesi Tarafından Konteyner Kentin Asfalt Çalışması Yapılıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin’de kurulan ikinci etabı olan 802 konteynerlik Efsus Turan Konteyner Kentin, bir an önce bitirilmesi için çalışmalar hızla sürerken Afşin Belediyesi tarafından da asfalt çalışması devam ediyor.
İlçenin yeniden imarı ve tekrar ayağa kaldırılması noktasında tüm alanlarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Afşin Belediyesi, alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor.


Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in, konteyner kentlere bir an önce vatandaşların yerleştirilmesi için asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Başkan Güven; “Afşin Belediyesi olarak konteyner kentlerimizi daha da güzelleştirmek için yenileme çalışmalarımızı hızlandırdık. Hemşehrilerimizin daha konforlu yaşayabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Biz de bu özel anları sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz, unutmayın ki Afşin Belediyesi varken yollarımız ve kentimiz hiçbir zaman bozuk olmayacak” açıklamasında bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.