DOLAR 32,5765 % 0.01
EURO 34,9209 % 0.08
GRAM ALTIN 2.424,95 % -0,21
ÇEYREK A. 3.964,79 % -0,21
BITCOIN 66.762,00 -0.057
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Aday gösterilmesi memleketimizin hayrına olur

Son Güncelleme :

04 Mart 2015 - 15:57

/ kez okundu.
Aday gösterilmesi memleketimizin hayrına olur
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan sivil toplum örgüt ziyaretleri çerçevesinde Tes-iş sendikasını ziyaret ederek Şube Başkanı Lütfi Ergin ve yönetim kurulundan tam destek aldı.

Tes-iş binasında gerçekleşen ziyarette Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan’ı konuk eden Tes-iş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Lütfi Ergin, Arıkan’ın geçmişten bu yana kente her yönüyle katkısının olduğunu belirterek; “İnşallah aday gösterilir. Yolunun açık olmasını temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte Kahramanmaraş’a büyük katkıları olacağına canı gönülden inandığım bir kardeşimiz. Can dostumuz ve çok sevdiğimiz bir insandır. Sivil Toplum Örgütleri anlamında da Mahmut Arıkan geçmişte Borsa Başkanlığı yapmış. Bu teşkilatları seçimi ve her şeyin içinden gelen bir kardeşimiz. Mahmut Arıkan işin mutfağından gelen bir insan. Oradan aldığı tecrübeler ona katkı sağlar. Memleket için hayırlı olacağına canı gönülden inandığım bir kardeşimizdir. Mahmut Arıkan aday gösterilir ve yukarıda da takdir edilir kanaatindeyim. Aday gösterilirse memleketimiz için hayır olacağına canı gönülden inanıyorum.” Dedi.

KAHRAMANMARAŞ HEPİMİZİN OMUZLARINDA VE ELLERİN DE YÜKSELECEK.

Sendikaların ülkemizdeki demokrasinin gelişmesinde çok büyük katkısı olmuştur. Bundan sonra da katkısı olmaya devam edecektir. Sendikalarımız bizler için çok önemli. Sendikalar Demokrasimizin olmazsa olmazıdır. İşçi ile işveren kesim arasındaki bu hak ve hukuku hem işverenin hukukunu koruyan büyük bir sivil toplum örgütüdür. Ülkemizde 2023’te ileri demokrasi seviyesine ulaşacağız. Bu anlamda sendikalarımıza çok büyük görev düşüyor. Siyasette bize de görev verilirse sendikalarımız ve onların değerli yönetim kurulu üyeleri ile ülkemizin ileri demokrasi yolunda standartları aşmak için elimizden gelen tüm gayretleri ve çabaları birlikte yapacağız. Aynı zamanda işçi ve işveren kesim arasındaki barış ve huzur ortamındaki istikrarın korunmasında da birlikte hareket edeceğiz.

Biz Kahramanmaraş’ta yönetirken ve idare ederken sivil toplum örgütleri, derneklerle ve vakıflarla hep birlikte istişare ederek ortak aklı beraber oluşturacağız. Kahramanmaraş hepimizin omuzlarında ve ellerin de yükselecek. Şehrimizi Türkiye’nin gelişmiş 10 il arasında görmek istiyoruz. Kahramanmaraş’ında 2023 hedefi var. Burada sendikalarımıza çok büyük görev düşüyor. Hep beraber hepimizin arzu ettiği hedefe birlikte çalışarak ulaşacağız. Bu hedefe ulaşma noktasında en çok istişare edeceğimiz yer sivil toplum örgütleri geliyor. Çok değerli ve benimde çok yakın dostum ve abim olan başkanımın yanındayız. Bizi böyle güzel karşıladığı için teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.