DOLAR 32,5073 % -0.11
EURO 34,9718 % 0.37
GRAM ALTIN 2.430,63 % 0,31
ÇEYREK A. 3.974,08 % 0,31
BITCOIN 63.936,15 -3.612
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Adana Valiliği’ne Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Son Güncelleme :

24 Kasım 2016 - 6:08

/ kez okundu.
Adana Valiliği’ne Bomba Yüklü Araçla Saldırı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Adana Valiliği’ne bu sabah teröristler bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

Son Dakika! Adana Valiliği'ne Bomba Yüklü Araçla Saldırı: 2 Ölü, 16 Yaralı

Adana’nın Merkez Seyhan İlçesi’ndeki Döşeme Mahallesi Mehmet Nuri Sabuncu Bulvarı’nda bulunan Adana Valiliği’nin önündeki açık otoparktaki patlama saat 08.05’te meydana geldi. İlk belirlemelere göre teröristler önceden getirdiği bomba yüklü aracı tam mesai saatinin başladığı sırada infilak ettirdi.

PATLAMA SESİ KENTİ İNLETTİ

Kentin büyük bölümünden duyulan patlamayla birlikte otoparktaki araçlar yanmaya başlarken o sırada araçlarını park eden ve oradan geçenler yaralandı. Valilik binası başta olmak üzere çevredeki çok sayıda binanın camları kırıldı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 16 KİŞİ YARALANDI

Adana Valiliği, saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 16 kişinin yaralandığını açıkladı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edilirken, polis bölgeyi güvenlik çemberine aldı.

TERÖRİSTLERİN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON BAŞLATILDI

Güvenlik güçleri bombalı araçla saldırıyı düzenleyen teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.

GEÇİCİ YAYIN YASAĞI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Başbakanlık tarafından Adana Valiliği otoparkındaki patlamaya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiği bildirildi.

HÜKÜMETTEN İLK MESAJ

AB Bakanı Ömer Çelik, Adana Valisi ile görüştüğünü, yaralılar olduğunu belirtti ve ”Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.