DOLAR 32,6079 % 0.27
EURO 34,7875 % 0.29
GRAM ALTIN 2.418,49 % -0,59
ÇEYREK A. 3.954,23 % -0,59
BITCOIN 66.501,21 0.517
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

AB’den Tehdit Gibi Uyarı !

Son Güncelleme :

25 Temmuz 2016 - 8:00

/ kez okundu.
AB’den Tehdit Gibi Uyarı !
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Avrupa Komisyonu Başkanı Juncker, “Türkiye’nin idam cezasını geri getirmesi durumunda AB, üyelik sürecini anında durduracaktır” diye konuştu.

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, idam cezası geri getirilirseTürkiye’nin üyelik sürecini derhal durduracaklarını söyledi.

Reuters’ın haberine göre, Juncker, “Türkiyeyakın bir zamanda Avrupa birliği üyesi olabilecek bir konumda değil” dedi.

İDAM CEZASI GELİRSE ÜYELİK ANINDA DURACAK

AB’nin yürütme organı niteliğindeki Avrupa Komisyonu’nun Başkanı Jean Claude Juncker, idam cezasının geri getirilmesi halinde, Türkiye’nin AB üyelik sürecinin anında durdurulacağını açıkladı.

Darbe girişiminin ardından idam cezasının geri getirilmesi gündeme gelmiş,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım talebe olumlu yaklaşmış,MHP de desteğini açıklamıştı. CHP ve HDP ise olumsuz görüş bildirmişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.