DOLAR 32,4795 % -0.2
EURO 34,9420 % 0.29
GRAM ALTIN 2.436,43 % 0,55
ÇEYREK A. 3.983,56 % 0,55
BITCOIN 64.926,82 1.231
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ABD GENELKURMAY BAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2016 - 13:26

/ kez okundu.
ABD GENELKURMAY BAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Hicks, Türkiye’de bulunan ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph F. Dunford Jr’nın , darbe girişimini en güçlü şekilde kınayacağını açıkladı.

ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Yzb. Greg Hicks, “ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph F. Dunford Jr, IŞİD’e karşı mücadele kapsamında İncirlik’ten gerçekleştirilen koalisyon operasyonlarının simgelediği bölgesel güvenliğe ilişkin güçlü ortaklığımızın ve Türkiye’nin hem IŞİD karşıtı koalisyona hem de NATO ittifakına katkılarının önemini bir kez daha vurgulayacak” dedi.

YILDIRIM VE AKAR’LA GÖRÜŞECEK

Hicks, ABD Genelkurmay Başkanı’nın İncirlik Hava Üssü’nde görevli ABD’li personeli ziyaret etmek ve görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye’ye geldiğini belirtti ve Dunford’un ziyareti kapsamında Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile de bir araya geleceğini söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.