USD49,34EUR55,16ALTIN6.611,03Istanbul19° Bulutlu0:28YATSI'YAKALAN SÜRE
Genel

BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi Batıpark Stadında 5 bin kişiye iftar yemeği verdi.   Onikişubat Belediyesi’nin semt iftarları Batıpark Stadı ile devam etti. Mağralı, Serintepe, Osmangazi ve Fatih Mahallesi sakinlerinin…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
BATIPARK STADINDA 5 BİN KİŞİYLE İFTAR

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi Batıpark Stadında 5 bin kişiye iftar yemeği verdi.

 

Onikişubat Belediyesi’nin semt iftarları Batıpark Stadı ile devam etti. Mağralı, Serintepe, Osmangazi ve Fatih Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar programı, 5 bin vatandaşımızı bir sofrada buluşturdu.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük’ünsponsorluğunda gerçekleştirilen iftar yemeğine Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İl Müftüsü Muhammed Gevher, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kahramanmaraşlıları Ramazan’ın manevi iklimi etrafında birleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek,  “Bu gönül birlikteliğini her semtimize yayıyoruz” dedi.

İftar programlarına olan ilgi ve alakanın memnuniyet verici olduğunu dile getiren Mahçiçek, “Biz Onikişubat Belediyesi olarak ne kadar büyük alan bulursak bulalım, gördük ki gelen misafirlerimize yeterli olmuyor. Dedik ki artık iftar programımızı stada yayalım. Bu gün de rahat bir şekilde vatandaşlarımızla buluşalım dedik ve Batıpark Stadına geldik. Gerçekten Bu manevi iklimi tatmak lazım tabi ki. Bu gün de binlerce Kahramanmaraşlıyla bu ortamı birlikte yaşıyoruz. Eğer insanlarımızı biraz mutlu edebildiysek, ne mutlu bize” diye konuştu.

İnsanların Onikişubat Belediyesi’nin iftarına gönül rahatlığıyla geldiğini kaydeden Mahçiçek, “Tabi bizim iftarlarımızda çadır yok, sıra yok ve bu da bizim insanımızın karakterine daha uygun tabi ki. Dolayısıyla da bir Ramazan boyu bu güzelliği yaşadık. Bu atmosferi bu birlikteliği yaşadık. Bu aynı zamanda birliğimizin, bütünlüğümüzün de bir göstergesi. Siz yeter ki insanlara bir adım atın, siz davet ettiğiniz zaman onlar bu davete icabet etmeye hazır. Yeter ki bir gönül birlikteliği olsun. Bu birlikteliğin devam edeceğine inanıyorum ben. Bu güzellikleri, bu manevi iklimi bundan sonra da sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Hacivat-Karagöz gösterileri ve ilahi dinletileri ile süren program, Teravih namazına kadar devam etti.

DSC_9576 DSC_9584 DSC_9638 11698682_1608034596135681_910681430573417480_n DSC_9563

 

Yorum Yap

Benzer Haberler

MHP’li vekilin yaralandığı kaza kamerada
MHP’li vekilin yaralandığı kaza kamerada
Başkan Görgel; Ata Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktaracağız
Başkan Görgel; Ata Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktaracağız
KMTSO’DA 29 KOMİTEDEN TEK SES MUSTAFA BULUNTU
KMTSO’DA 29 KOMİTEDEN TEK SES MUSTAFA BULUNTU
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber