Gençliğin Kahramanmaraş’taki yeni merkezinde yüzde 80 seviyesine ulaşıldı

Onikişubat Belediyesi’nin gençliğe yönelik vizyon projeleri arasında yer alan Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız sürerken, projede fiziki gerçekleşme oranı yüzde 80 seviyesine ulaştı. İlçeye değer katacak önemli yatırımlardan biri olan merkezin kısa süre içerisinde tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor. Hanifi Toptaş öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, gençlere yönelik projeleriyle ilçenin sosyal ve kültürel yapısını…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Gençliğin Kahramanmaraş’taki yeni merkezinde yüzde 80 seviyesine ulaşıldı

Onikişubat Belediyesi’nin gençliğe yönelik vizyon projeleri arasında yer alan Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız sürerken, projede fiziki gerçekleşme oranı yüzde 80 seviyesine ulaştı. İlçeye değer katacak önemli yatırımlardan biri olan merkezin kısa süre içerisinde tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Hanifi Toptaş öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, gençlere yönelik projeleriyle ilçenin sosyal ve kültürel yapısını güçlendirmeyi sürdürürken, yeni Gençlik Merkezi’nin tamamlanmasıyla birlikte bu alandaki hizmetlerini daha da ileri taşımayı hedefliyor.

Bu kapsamda Başkan Hanifi Toptaş’ın projelendirdiği ve öncülük yaptığı dev Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Onikişubat gençliğinin eğitimden sosyal yaşama, teknolojiden kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanan Gençlik Merkezi, çok yönlü bir yaşam alanı olarak planlandı.

Proje kapsamında; fuaye alanı, etüt ve toplu çalışma alanları, bireysel çalışma odaları, çeşitli branşlarda eğitimlerin verileceği atölyeler ve dijital çağın gereksinimlerine uygun e-spor merkezi yer alıyor. Ayrıca kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak sergi alanı ile gençlerin sosyal etkileşimlerini artıracak modern bir kafeterya ve KahveOn2 Şubesi de merkez bünyesinde bulunacak.

Gençlerin yeni cazibe merkezi olacak

Onikişubat Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının güçlü bir yansıması olan proje, tamamlandığında binlerce gencin bir araya geleceği dinamik bir cazibe merkezi olacak. Gençlerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkı sunacak merkez, aynı zamanda ilçede yeni bir sosyal buluşma noktası oluşturacak.

Çalışmaların hızla devam ettiği Gençlik Merkezi’nde, özellikle iç mekan düzenlemeleri ve ince işçilik aşamalarında yoğun bir mesai yürütülürken, projenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için ekipler titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Toptaş: Gençlerimizin geleceğine yatırım yapıyoruz

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede gençliğe yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Şehit Abdullah Çavuş Mahallemizde yapımı hızla devam eden Gençlik Merkezimizde yüzde 80 seviyesine ulaştık. İçerisinde fuaye alanı, etüt ve toplu çalışma alanları, bireysel çalışma odaları, çeşitli atölyeler ve KahveOn2 şubesiyle gençlerimizin hem sosyalleşebileceği hem de kendilerini geliştirebileceği modern bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Bu merkez, gençlerimizin şehir merkezinde yeni buluşma noktası olacak. Gençlerimizin geleceğine yatırım yapmaya, onların her alanda güçlü bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmaya kararlılıkla devam edeceğiz.”

Yorum Yap

Benzer Haberler
Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Karadeniz Ezgileri Yankılandı
Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Karadeniz Ezgileri Yankılandı
Şehrin Yeni Spor Üssünde Adım Adım Sona Doğru
Şehrin Yeni Spor Üssünde Adım Adım Sona Doğru
Vali Ünlüer ve Başkan Görgel’den Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ziyaret
Vali Ünlüer ve Başkan Görgel’den Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ziyaret
KMTSO Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı
KMTSO Yeni Hizmet Binası Törenle Açıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayser Çalık Ortaokulu Şehitlerinin Aileleriyle Bir Araya Geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayser Çalık Ortaokulu Şehitlerinin Aileleriyle Bir Araya Geldi
Ağustos Fuarı Kapılarını Coşkuyla Açtı, İlk Gecede Eypio Rüzgârı Esti
Ağustos Fuarı Kapılarını Coşkuyla Açtı, İlk Gecede Eypio Rüzgârı Esti
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber