USD49,17EUR55,10ALTIN6.633,03Istanbul23° Açık4:14ÖĞLE'YEKALAN SÜRE
Genel

ilk seçimlerde Millet İttifakı iktidara gelecek”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Biz istesek de istemesek de çok büyük de hata yapmadığımız sürece ilk seçimlerde Millet İttifakı iktidara gelecek.” dedi. Ağbaba, partisinin Necip Fazıl Kısakürek Kültür…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
ilk seçimlerde Millet İttifakı iktidara gelecek”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Biz istesek de istemesek de çok büyük de hata yapmadığımız sürece ilk seçimlerde Millet İttifakı iktidara gelecek.” dedi.

Ağbaba, partisinin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Kahramanmaraş İl Kongresinde yaptığı konuşmada, parti olarak bir başarı yakaladıklarını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilendiğini hatırlatan Ağbaba, şöyle devam etti:

“23 Haziran seçimleri bize yüzde 55-56’yı geçtiğimizi gösterdi. O ittifakta sadece biz yokuz. İYİ Parti var, Saadet Partisi var. HDP dışarıdan destek verdi. Milliyetçiler ve muhafazakarlar var. Burada Türkiye’yi rahatlatacak, gerginlikten uzaklaşacak bir iktidar var. Buraya nasıl geldik? O nedenle birbirimizle gurur duymalıyız. Biz istesek de istemesek de çok büyük de hata yapmadığımız sürece ilk seçimlerde Millet İttifakı iktidara gelecek. Millet İttifakı’nın sayısı da artacak.”

Ağbaba, ülkede herkesi kucaklayacak, herkesle ele ele verecek politika izlediklerinin altını çizerek, “Bu ittifakı büyütmek için ne fedakarlık gerekiyorsa biz yapacağız. Millet İttifakı’nı büyütmek ve gelişmesi için fedakarlık yapacağımızı bilin.” ifadesini kullandı.

Kongreye, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ve partililer katıldı.

Konuşmaların ardından Esat Şengül, Ünal Ateş ve Kibar Özdemir’in aday olduğu il başkanlığı seçimlerinde oy verme işlemine geçildi.

Yorum Yap

Benzer Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber