USD49,17EUR55,10ALTIN6.633,03Istanbul17° Açık3:40İMSAK'AKALAN SÜRE
Genel

Kahramanmaraş’ta yangın çıkan evde mahsur kalan 3’ü çocuk, ikisi hamile 7 kişi kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta yangın çıkan evlerinde mahsur kalıp dumandan etkilenen 3’ü çocuk, ikisi hamile 7 kişi kurtarılarak hastanelere kaldırıldı. Merkez Dulkadiroğlu ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi 8052 Sokak’ta müstakil bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Kahramanmaraş’ta yangın çıkan evde mahsur kalan 3’ü çocuk, ikisi hamile 7 kişi kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta yangın çıkan evlerinde mahsur kalıp dumandan etkilenen 3’ü çocuk, ikisi hamile 7 kişi kurtarılarak hastanelere kaldırıldı.

Merkez Dulkadiroğlu ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi 8052 Sokak’ta müstakil bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Binadan yükselen dumanları görenler, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İçeride mahsur kalan Halit A. (35), Emine A. (33), Mukaddes A. (19), Mevlüt (8), Dilek (10), Sükeyna (4) ve İsa A. (29) vatandaşlarca tahliye edildi.

Tahliye edilenlerden Emine A. ve Mukaddes A’nın elti oldukları ve ikisinin de hamile olduğu öğrenildi.

Dumandan etkilenen 7 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde müdahaleleri yapıldıktan sonra kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

Ekiplerin çalışması sonucu söndürülen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

– “İlk önce çocukları dışarı çıkarttık”

Dumandan etkilenenleri tahliye edenlerden Milcan Kısımlar, AA muhabirine, “evim yanıyor komşular” diye bağırışmalar üzerine dışarı çıkarak yangında mahsur kalanlara müdahale ettiklerini belirtti.

İçeriden yoğun şekilde alev püskürdüğünü ifade eden Kısımlar, “Komşumuzla beraber eve girdik bir şekilde. İlk önce çocukları dışarı çıkarttık. Sonra kadınları çıkarttık. Daha sonra da itfaiyeyi aradık.” dedi.

Evi yanan Fatih Ardıç ise kendisi işteyken evinde yangın çıktığını, haber verilmesi üzerine geldiğini söyledi.

Yangının çıkışıyla ilgili bir bilgi olmadığını ifade eden Ardıç, “İtfaiye ekipleri müdahale etmiş. Yangından eşim ve yengem ile yeğenlerim etkilenmiş. Hastanede tedavi altındalar. Şimdilik hayati tehlikelerinin olmadığını öğrendim.” diye konuştu.

Yorum Yap

Benzer Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber