DOLAR 32,4849 % 0.12
EURO 34,8018 % -0.1
GRAM ALTIN 2.424,21 % -0,45
ÇEYREK A. 3.963,59 % -0,45
BITCOIN 63.190,01 1.686
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

CEYHAN MHP’DEN ADAY ADAYI OLDU

Son Güncelleme :

07 Mayıs 2018 - 6:56

/ kez okundu.
CEYHAN MHP’DEN ADAY ADAYI OLDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Kahramanmaraş Milletvekilli aday adayı İş adamı Fatih Mehmet Ceyhan, parti il binasında düzenlediği programla görücüye çıktı.

Programda konuşan Ceyhan, “Ülkemizin geldiği bu noktada, 24 Haziran seçimleri çok önemli. Etrafımızda ateş çemberinde bu seçimler çok önemli, bunu gerçekten bir fırsat bilelim ve hata yapmayalım. Bu dönemde gösterilecek olan milli duruş, şehitlerimize vefa, milletimize beka borcumuzdur.” Dedi.

Kahramanmaraş’a ekonomik katkı sağladığını vurgulayan Fatih Mehmet Ceyhan şunları söyledi: “2014 yılında sporla ilgilenen kardeşlerim bilecek, Kahramanmaraşspor PTT 1. Lig’den ciddi borçlarla bir alt lige düştü, yönetimi de Kahramanmaraşlı bile değildi. İstanbul’dan bir aileydi ve bu takımı kimse almamıştı. Biz yine milliyetçilik ruhumuz, sosyal değerlere olan inancımız ve şehrimize olan bağlılığımızı gösterebilme bilinciyle takımı yaklaşık 10 buçuk trilyonla devraldım. Ve dört yıldır da Kahramanmaraşspor kulüp başkanlığını yapmaktaydım. Ama şerefiyle, onuruyla bu davada olmak adına, sporu da siyasete karıştırmamak adına geçen hafta aday adaylığımdan dolayı Kahramanmaraşspor kulübünden etik olarak ayrılmak zorunda kaldım.”

Programa MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ile çok sayıda partili katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.