USD49,34EUR55,16ALTIN6.616,90Istanbul19° Az bulutlu8:53İMSAK'AKALAN SÜRE
Genel

Şirikçi’den Bayram Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, iş dünyasının iyilik için çalışmak, üretmek, kazanmak ve paylaşmakla yükümlü olduğunu belirtti. Şirikçi, Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zaferi’nin…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Şirikçi’den Bayram Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, iş dünyasının iyilik için çalışmak, üretmek, kazanmak ve paylaşmakla yükümlü olduğunu belirtti.

Şirikçi, Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı ortak mesajda, Türk milletinin, bu yıl bağımsızlığının simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ile yardımlaşma ve dayanışma duygularının hayatın her alanına taşınmasına vesile olan Kurban Bayramı’nı peş peşe kutlamanın sevinci ve mutluluğunu bir arada yaşadığını ifade etti.

Bayramların, giderek yitirilen sevgi, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma gibi insani değerlerin yeniden kazanıldığı, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olan müstesna zamanlar olduğunu belirten Şirikçi, “Zenginliklerimizden bütün kardeşlerimizin yararlanması için büyük bir fırsat sağlayan mübarek Kurban Bayramı, varlıklı olanlarımıza, paylaşma ve bölüşme imkanı sunmaktadır. Bu imkandan olabildiğince yararlanmalı, bayramların manevi hazzı ve karşılığı kadar toplumsal faydalarını da ortaya koymalıyız. Bayramların gönül birliğimize katkısını da asla unutmamalıyız” dedi.

Her Müslüman’ın, inancı gereği yeryüzünün huzur ve barış içinde olmasını istediğinin altını çizen Şirikçi, “Bunu istemeye mecburuz. Ayrıca, iş dünyası olarak bizler; iyilik için çalışmak, üretmek, kazanmak ve paylaşmakla yükümlüyüz” ifadelerini kullandı.

30 Ağustos Zaferi’nin önemine de işaret eden Şirikçi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin binlerce yıllık şanlı tarihinde en önemli dönüm noktalarından biri olan bu büyük zafer, bağımsızlığımızın da sembolüdür. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu bir mücadele sonunda kazanılan bağımsızlığa, dün olduğu gibi bugün de yarın da milletçe sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı zaferin 95. yıl dönümünde; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Mübarek Kurban Bayramı’nın da tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

Yorum Yap

Benzer Haberler

MHP’li vekilin yaralandığı kaza kamerada
MHP’li vekilin yaralandığı kaza kamerada
Başkan Görgel; Ata Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktaracağız
Başkan Görgel; Ata Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktaracağız
KMTSO’DA 29 KOMİTEDEN TEK SES MUSTAFA BULUNTU
KMTSO’DA 29 KOMİTEDEN TEK SES MUSTAFA BULUNTU
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber