USD49,34EUR55,16ALTIN6.625,15Istanbul18° Az bulutlu7:13İMSAK'AKALAN SÜRE
Genel

KARAMANLI KAVŞAK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Karamanlı Kavşak çalışmasına başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un önemli projeleri arasında yer alan yeni Karamanlı Kavşağı çalışması start aldı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
KARAMANLI KAVŞAK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Karamanlı Kavşak çalışmasına başladı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un önemli projeleri arasında yer alan yeni Karamanlı Kavşağı çalışması start aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalarda bulunan kavşaklarda yeni düzenlemeler yapıyor. Bu kapsamda Karamanlı Kavşağında yapılacak yeni düzenleme ile bölgedeki trafiğin daha da rahatlatılması hedefleniyor.

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ın çehresini değiştiren projelerle hizmete devam ettikleri söyledi.

Karamanlı kavşağında yapımına başlanan yeni kavşak çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki trafik sıkışıklığının önemli derecede azalacağını ifade eden Başkan Erkoç “Projemiz nedeniyle bazı yollarımız trafiğe kapanacak. Vatandaşlarımızdan isteğimiz bu süreçte belirlenen alternatif yolları kullanmaları. Bizler de çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi, Kahraman şehrimizin daha güzel yarınlara ulaşması için hizmet destanlarımız devam edecek” diye konuştu.

TRAFİK İŞARET VE LEVHALARINA DİKKAT

Karamanlı Kavşağı’nda başlanacak çalışmalarla birlikte herhangi bir olumsuzluğa neden olmamak için belirli güzergâhlar trafiğe kapatılacak. Çalışma yapılacak yolların kapatılmasının ardından vatandaşların trafik işaret ve levhalarına dikkat ederek tespit edilen güzergâhları kullanmaları istendi.

ALT GEÇİTLİ KAVŞAK

Yapımına başlanan Kahramanmaraş ili Onikişubat İlçesi Adnan Menderes Bulvarı ve Kazım Karabekir Caddesi kesişiminde bulunan Karamanlı Kavşağı alt geçitli kavşak olarak düzenlenecek.

Şekerdere Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinden geçişler alt geçitten sağlanacak olup, üst kısımda rotari kavşak düzenlemesi yapılacaktır. Proje kapsamında mevcutta bulunan tonoz yenilenecektir.

Yorum Yap

Benzer Haberler

MHP’li vekilin yaralandığı kaza kamerada
MHP’li vekilin yaralandığı kaza kamerada
Başkan Görgel; Ata Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktaracağız
Başkan Görgel; Ata Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktaracağız
KMTSO’DA 29 KOMİTEDEN TEK SES MUSTAFA BULUNTU
KMTSO’DA 29 KOMİTEDEN TEK SES MUSTAFA BULUNTU
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber