USD49,17EUR55,10ALTIN6.598,73Istanbul25° Bulutlu2:33ÖĞLE'YEKALAN SÜRE
Eğitim

ENGELLİLER GÜNÜ OKULLARDA KUTLANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kentteki engelli okullarında çeşitli programlar düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde Nasreddin…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
ENGELLİLER GÜNÜ OKULLARDA KUTLANDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kentteki engelli okullarında çeşitli programlar düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde Nasreddin Hoca ve palyaçolar gösteriler sundular.

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu’nda, Gaziler İşitme Engelliler Okulu ve Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulunda yapılan etkinliklerde, çocuklar Nasreddin Hoca’nın eşeğine bindirilerek gezdirilirken, aynı zamanda da Nasreddin Hoca fıkraları da anlattılar. Palyaçoların çocuklarla tek tek ilgilendiği etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler.

AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kılıç ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yasemin Ayranpınar’ın da katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam, Kahramanmaraş’ta engelliler başta olmak üzere dezavantajlı bireylere hizmet verdiklerini ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un direktifleri doğrultusunda engelleri ortadan kaldırmak için gayret ettiklerini söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayşe Kılıç ise yaptığı açıklamada, engelli vatandaşları topluma kazandırmak adına AK Parti olarak birçok proje gerçekleştirdiklerini ve engellilerin topluma kazandırılması yönünde hareket ettiklerini söyledi.

Gaziler İşitme Engelliler Okulu’nda program işaret dili ile İstiklal Marşı’nın okunması ile başlarken, Büyükşehir Belediyesi İşaret Dili Eğitmeni İbrahim Latif Aslan konuşmaları işaret dili ile tercüme etti.

Programda ayrıca çocuklara patlamış mısır, pamuklu şeker ikram edilirken aynı zamanda çeşitli oyuncaklar da hediye edildi.

Yorum Yap

Benzer Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber