USD49,17EUR55,10ALTIN6.633,03Istanbul17° Açık2:03İMSAK'AKALAN SÜRE
Eğitim

Yahya Kemal’de Minik Öğrenciler

Yahya Kemal’de  Minik Öğrenciler   Mevlid Kandilini Salavat-ı Şerifelerle  kutladı.    “.. O, Allah’ın Resûlü ve peygamberlerin sonuncusudur.” (Ahzâb Suresi 40. Ayet-i Kerime)                        Yahya Kemal İlkokulu Peygamber Efendimiz…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Yahya Kemal’de  Minik Öğrenciler

Yahya Kemal’de  Minik Öğrenciler  

Mevlid Kandilini Salavat-ı Şerifelerle  kutladı.

 

 “.. O, Allah’ın Resûlü ve peygamberlerin sonuncusudur.”

(Ahzâb Suresi 40. Ayet-i Kerime)

 

                     Yahya Kemal İlkokulu Peygamber Efendimiz (sas)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan 12 Rebi’ül-evvel 1437, 22 Aralık 2015 Salı günü, Saat: 12.00’de Yahya Kemal İlkokulu Toplantı salonunda kandil programı tertip etti.

IMG_0099 IMG_0182

Derya Yıldız’ın sunumunu yaptığı Mevlid Kandili programı,   Kur’an-ı Kerim ve Türkçe meali ile başladı.

Açış konuşmasında Okul Müdürü Hüseyin Yılmaz; 8 milyar insanlık alemi içerisinden Müslüman olmakla şereflendirilen 2 Milyar insanın içerisinde olmayı nasip eyleyen Rabbime çok teşekkür ederiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed(SAV)  efendimiz doğduğu andan itibaren Ümmeti için iyi dileklerde bulunmuş ve bizlerde o güzel grubun içerisindeyiz.

Okul Müdürü Yılmaz; Peygamber Efendimiz (sas)’in dünyayı teşriflerinin hicri olarak kutlanması ve bu durumun farkındalık meydana getiren orijinal bir çalışma olmasının ve bu çalışmanın yoğun ilgi görmesi bizleri sevindirmiştir, dedi.

 

 Mevlid 1437 etkinliği kapsamında başlatılan “8 milyar salavat-ı şerife” kampanyası okulumuz öğrenci ve velileri arasında yoğun ilgi gördü ve “8 milyar salavat-ı şerife” kampanyasında en fazla salavat okuyan öğrenci ve velilerimiz ödüllendirildi.

İlahiyatçı Kemal Kara tarafından  tüm insanlar için örnek olan Son Peygamber Hz. Muhammed (sas) efendimizin  Sünnetinin hayatımıza tatbiki örneklerle anlatıldı.

Salavat-ı şerife ve ilahilerin icra edildiği programda semazenler yoğun ilgi gördü.

Medine Yılmaz tarafından def eşliğinde söylenen “Bir güneş doğdu” ilahisi katılımcılar  tarafından huzur içerisinde dinlendi.

Çekilen Salavat-ı Şerifelerin  duası Yasin Kamalak tarafından yapıldı. Program hep beraber söylenen  salavatlarla son buldu. Programda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

    

 

Yorum Yap

Benzer Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
Hanefi Öksüzden Duygusal Veda
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
AK Parti’ye Geçen Akpınar’dan İlk Açıklama
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Başkan Görgel; “Ata Sporumuz Güreş’e Sahip Çıkıyor, Gelecek Nesillere Taşıyoruz”
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber