DOLAR 32,5597 % 0.17
EURO 35,0473 % 0.02
GRAM ALTIN 2.439,45 % 0,13
ÇEYREK A. 3.988,50 % 0,13
BITCOIN 64.928,10 1.177
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

7 Haziran’dan Geriye Kalanlar

Son Güncelleme :

08 Haziran 2015 - 7:38

/ kez okundu.
7 Haziran’dan Geriye Kalanlar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oyunu kullanarak, “Demokrasinin gereğini yerine getirdik. Bu önemli günün ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici oyunu kullanarak değerlendirmelerde bulundu.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1113 numaralı sandıkta oyunu kullanan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu bölgesinin sorunsuz bir seçim atlattığını kaydetti. Vatandaşların büyük bir hassasiyetle oylarını kullandığını aktaran Başkan Okay, şu açıklamayı yaptı:

“Kahramanmaraş’ımızın Dulkadiroğlu ilçesinde seçim sükunetle devam etti. Tüm sandık merkezlerimizde kayda değer bir olay yaşanmadı. Vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanarak oy verme işlemini gerçekleştirdiler. İnşallah bu seçimin sonuçları Kahramanmaraş’ımıza, Dulkadiroğlu ilçemize ve Türkiye’mize hayırlar getirir. Tüm hemşerilerime bu demokrasi şenliğine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Başkan Okay’ın ardından Kahramanmaraş Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi 1015 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’de oy kullanım işlemin ardından açıklamalarda bulundu.

Debgici, 2015 milletvekili seçimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek şunları kaydetti:

“Türkiye sandığa gitti. Yoğun çalışmalarımız neticesinde emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Ülkemize ve dünyaya bu seçimlerin hayırlar getirmesini diliyorum. Bu vesileyle görev yapan tüm emniyet mensuplarına ve sandık görevlilerine de ayrıca teşekkür ediyorum. inşallah bu sonuçlarla ülkemiz daha güzel günlere doğru gidecektir.”

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “AK Parti’mizin tek başına iktidara gelmesini, onun da ötesinde anayasal değişikliği sağlayacak çoğunluğa ulaşacağını ümit ediyorum” dedi.

Başkan Mahçiçek, 7 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri için Ahmet Bayazıt İlk Okulu’nda sandık başına gitti. Eşi Ayten Mahçiçek ile birlikte, 2036 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Mahçiçek, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mahçiçek, oy kullanmak için gelen ilçe sakinlerine teşekkür etti. Mahçiçek, “Bildiğiniz gibi bu bir genel seçim. Genel seçimlerde yasa gereği 4 yılda bir yenileniyor. Bugün de bir yenilenme döneminin seçim günü. Dolayısıyla biz de geldik ve oylarımızı kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. İşte demokrasinin güzelliği burada. Bugün önümüzdeki 4 yıl ülkemizi yönetecek temsilcilerimizi seçiyoruz bugün. İnşallah ülkemiz ve milletimiz için iyi neticeler, hayırlı neticeler olur” diye konuştu.

AK Parti’nin anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla parlamentoya gireceğine inandığını kaydeden Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı;

“İnşallah akşamüzeri neticeleri aldığımızda da tabiki AK Parti’mizin tek başına iktidara gelmesini, onun da ötesinde anayasal değişikliği, yeni bir anayasa yapacak çoğunluğa ulaşacağını ümit ediyorum, temenni ediyorum. İnşallah bunu başaracağız. Biz inanıyoruz ki bu ülke, milletin seçtiği temsilciler tarafından yönetilecektir. Bugüne kadar bu milletin seçtiklerine bu ülkeyi yönettirmek istemediler. Bir vesayet sistemi her zaman olmuştu ama bu seçimlerle beraber, bu milletin seçtiklerinin önündeki engeller kalkacaktır. Ben 7 Haziran Seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, oy’unu kullandı.

  1. dönem milletvekili seçimleri için eşi Derya Hanım ile birlikte Abdurrahim Karakoç Ortaokulu’na giden Başkan Erkoç burada 2125 nolu sandıkta oy’unu kullandı.

Oy kullanma görevini tamamlayan Başkan Erkoç, seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak seçim görevlilerine teşekkür etti.

5

NST_0248

_STC6414

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.