DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

“40 MAHALLEMİZDE İFTARDA BİR ARAYA GELDİK”

Son Güncelleme :

25 Haziran 2017 - 12:06

/ kez okundu.
“40 MAHALLEMİZDE İFTARDA BİR ARAYA GELDİK”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi tarafından, gelenek haline getirilen İftar Programları bu Ramazan da devam etti.

Pazarcık ilçesinin 4 farklı noktasına kurulan iftar çadırlarının yanı sıra Ramazanlık boyunca her gün farklı bir mahallede vatandaşlar ile bir araya gelen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte oruçlarını her gün farklı bir mahallede vatandaşlar ile açtı.

İlçe genelinde Taziye evleri olmak üzere her nokta da toplamda 2000 bin kişiye iftar yemeği verildiğini belirten Başkan Bozdağ; ” Vatandaşlarımıza iftar yemeği ikramımızı 2014 yılından beri düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İftar yemeği ikramlarımızda ki temel amacımız halkımız ile birlik ve beraberlik içinde Mübarek Ramazan Ayı’nın coşkusunu maneviyatını hep birlikte yaşamak. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçemize kurduğumuz 4 ayrı noktada vatandaşlarımıza iftar yemeği ikram ettik bunun yanında her gün farklı bir mahallemizde iftar programı düzenledik ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Pazarcık artık kabuk değiştirdi. Pazarcık artık birlik ve beraberliğin adresi oldu” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.