DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.105.590 -0.972
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

4 İmama ‘Beddua Seansı’ Soruşturması

Son Güncelleme :

26 Ocak 2015 - 13:39

/ kez okundu.
4 İmama ‘Beddua Seansı’ Soruşturması
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta, beddua seanslarına aracı olduğu iddiasıyla, aralarında Diyanet-Sen Şube başkanının da bulunduğu 4 imam hakkında soruşturma başlatıldı.

Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) yapılan şikayetler doğrultusunda harekete geçenDiyanet İşleri Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığı başmüfettişlerinden Ertuğrul Karahan’ıKahramanmaraş’ta görevlendirdi. Kahramanmaraş’a gelen Karahan, hakkında şikayet bulunulan Diyanet-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı da olan imam Ekrem A. ile imamlar Nevzat K., İsa S. ve Nail A.’nın, ‘çeşitli gruplar ile toplantılara katıldıkları ve burada beddua seansları düzenledikleri iddiasıyla’ ifadelerine başvurdu. ‘Devlete sızarak işlevsel paralel yapı meydana getirmek, paralel oluşuma yardım ve yataklık yapmak, beddua seanslarına aracı olmak’ suçlamasıyla ifadesi alınan 4 imamın yanı sıra,  şikayette bulunan 15 kişinin de tanık olarak ifadesine başvurduğu bildirildi.

Müftülük yetkilileri ve suçlanan imamlar soruşturmayı doğrularken, içeriğine ilişkin bilgi vermekten kaçındı. – Kahramanmaraş

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.