DOLAR 32,5438 % -0.04
EURO 34,8618 % -0.11
GRAM ALTIN 2.423,31 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,11 % 0,01
BITCOIN 64.110,01 -3.302
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

30.000 BİN K.MARAŞ’LI DEMOKRASİ İÇİN YÜRÜDÜ

Son Güncelleme :

21 Temmuz 2016 - 7:01

/ kez okundu.
30.000 BİN K.MARAŞ’LI DEMOKRASİ İÇİN YÜRÜDÜ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta 30 bin kişi demokrasi için yürüdüKAHRAMANMARAŞ’ta, yöneticiler, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 30 bin kişi darbe girişimini yürüyüş ve birlikte İstiklal Marşı okuyarak protesto etti.

Kahramanmaraş’ta 30 bin kişi demokrasi için yürüdü

KAHRAMANMARAŞ’ta, yöneticiler, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 30 bin kişi darbe girişimini yürüyüş ve birlikte İstiklal Marşı okuyarak protesto etti.

Kentteki sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen yürüyüşe; KahramanmaraşValisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, CHP İl Başkanı Esat Şengül, MHP İl Başkanı Süleyman Öner,Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Tüten, BBP İl Başkanı Hasan Kızıldağ, kamu kurumlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin yer aldığı yaklaşık 30 bin kişi katıldı. Valilik önünde akşam saatlerinde ellerinde Türk bayrakları ileCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posterleri ve dövizlerle toplanan kalabalık, tekbir ve sloganlar eşliğinde Kıbrıs Meydanı’na kadar yürüdü. Kalabalık burada 15 Temmuz gecesinden bu yana kurulan platformda hep birlikte İstiklal Marşı’nı okuyarak darbe girişimine tepki gösterdi. Protokol üyelerinin konuşma yaptığı programda teröre lanet okunarak, darbe girişimi protesto edildi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.