DOLAR 32,5440 % 0.26
EURO 34,8902 % 0.35
GRAM ALTIN 2.475,71 % 0,54
ÇEYREK A. 4.047,78 % 0,54
BITCOIN 2.019.687 -3.922
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

24 Kasım Öğretmenler Günü Koşusunda Dereceye Girenlere Ödül Verildi

Son Güncelleme :

29 Kasım 2019 - 14:30

/ kez okundu.
24 Kasım Öğretmenler Günü Koşusunda Dereceye Girenlere Ödül Verildi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü Koşusu düzenlendi.

Öğrenci ve öğretim elemanlarının katıldığı koşu Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’ın başlama düdüğüyle Avşar Yerleşkesi ana giriş kapısından başladı. Yerleşke içerisindeki parkuru başarıyla tamamlayarak dereceye girenlere ödülleri Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen törenle verildi

Ödül törenine Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nail Yıldırım, BESYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Eroğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen bu anlamlı etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür eden Rektör Can, “Öğrencilerimizin ve personelimizin zihin, beden ve ruh sağlığı için spor aktivitelerini üniversitemizin imkânları ölçüsünde destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından dereceye girenlere ödülleri Rektör Can ve protokol üyeleri tarafından verildi. Kadınlar kategorisinde Eylem Özge Tımarcıoğlu birinci olurken, Ayfer Apaydın ikinci, Perihan Nayki üçüncü oldu. Erkeklerde ise Tahsin Mert Kaya birinci, İsmail Çiriş ikinci ve Mutlu Karabacak üçüncü oldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.