DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2017 - 15:48

/ kez okundu.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından Osman Sayın Spor Salonu’nda gerçekleştirilen malzeme dağıtım töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Açılış konuşmaları bölümünde kürsüye ilk gelen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ergun Önal oldu. ASKF Başkanı Önal yaptığı konuşmada sporun ve sporcunun gelişimi adına spor kulüplerine sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek, Büyükşehir Belediyesinin bu davranışını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ta sporun gelişimi adına çeşitli yatırımlara imza attıklarını ve atmaya da devam edeceklerini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Gençlerimizin iyi yetişmesi için eğitim ve spor yatırımlarına çok önem veriyoruz. Spor için fiziki altyapının yeterli olması adına çok ciddi tesisler yaparken, amatör spor kulüplerimizin malzemeleri konusunda da hassasiyet göstermekteyiz.

Şuna inanıyoruz ki; fiziki altyapının olduğu yerde sportif başarılara imza atılır. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar müsait olan birçok okulumuzun bahçesine spor alanları yaptık. Şehrimize semt sahaları, kapalı spor salonları kazandırdık. İhtiyaç oldukça bu salonları yapmaya devam edeceğiz. Her yıl tüm ilçelerimizi kapsayan yaz spor okulları düzenliyoruz.

Biz çocuklarımızın, amatör sporcularımızın, olimpiyatlarda ve dünya şampiyonalarında bayrağımızı göndere çektirecek büyük sporcular olarak yetişmesini istiyoruz.

Kahramanmaraş’ta özellikle çocukların ve gençlerin spor yapabilme imkânının olabildiğince genişlemesi için her türlü altyapı yatırımını yapmaya özen göstereceğiz.

Bu gün burada da her branştaki 77 kulübe, çocuklarımızın ihtiyacı olan malzemelerini dağıtıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanımıza da teşekkür ediyorum, İnşallah hep birlikte bu hizmetleri daha da arttıracağız” diye konuştu.

Başkan Erkoç’un konuşmasının ardından spor kulüplerine malzemeleri verildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı malzeme yardımını teslim alan kulüp yöneticileri, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.