DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

2. RAHVAN AT YARIŞLARI K.MARAŞ’TA YAPILDI

Son Güncelleme :

31 Ekim 2016 - 14:16

/ kez okundu.
2. RAHVAN AT YARIŞLARI K.MARAŞ’TA YAPILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Kahramanmaraş At Binicilik Spor Kulübü işbirliğiyle ”2. RAHVAN AT YARIŞLARI” Sütçü İmam Üniversitesi karşısında hazırlanan pistte 30 Ekim 2016 pazar günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yarışlar Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunmasının Ardından, Kahramanmaraş Atlı Binicilik Spor Kulübü Başkanı Muhsin Kılıçsallayan’ın açılış konuşmasının akabinde, Geleneksel Spor Dalları İl Temsilcisi Mustafa Ağca ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’da yarışlar için alana gelen misafirlere ve binicilere hitap ettiler. Kabakcı konuşmasında “Uzun yıllardır ilimizde ata sporumuz adına güreşler organize ediliyordu, ama geçen yıl itibariyle Kahramanmaraş Atlı Binicilik Spor Kulübü’nün kurulması ile bu tür organizasyonlar hız kazandı. Bizler de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu tür programlara destek verdik ve vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş At Binicilik Spor Kulübü Başkanı Muhsin Kılıçsallayan Rahvan At Yarışlarına verdiği desteklerden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’ya Plaket takdim etti.

Rahvan At yarışlarına tay, küçük orta, büyük orta, başaltı ve baş at kategorilerinde bölge illerden 60 a yakın at yarıştı. Baş at kategorisinde Kahramanmaraş’tan Talip Şahin birinci olurken, yine Kahramanmaraş bölgesi binicilerinden Muhsin Kılıçsallayan ikinci ve Nizip bölgesinden İzzet Kaycı üçüncü olarak tamamladı. Geleneksel Rahvan At Yarışlarında her kategoride ilk üçe giren binicilere kupa takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.