DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI

Son Güncelleme :

19 Eylül 2018 - 12:27

/ kez okundu.
19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene; Vali Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 2’nci Zırhlı Tugay Komutanı Vekili  Albay Adnan Köşker, İl Jandarma Komutanı Albay Cafer Öz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek, daire müdürleri ile gaziler ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ise, 19 Eylül Gaziler Günü’nün şeref ve kahramanlık günü olduğunu ifade ederek, “Şehit ve gaziler toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerdir. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan bugüne sürekli iç ve dış tehditlere maruz kalmıştır. Bu tehditlerin bugün de artarak devam ettiğini müşahede ediyoruz. Topraklarımızın bir daha işgal ve istila edilmemesine, birlik ve beraberliğimizin, üniter yapımızın bozulmamasına ne biz, ne de bizden sonraki nesiller hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerdir” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.