DOLAR 32,6030 % 0.39
EURO 34,8042 % 0.19
GRAM ALTIN 2.491,85 % 0,30
ÇEYREK A. 4.074,18 % 0,30
BITCOIN 2.126.719 4.662
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 7:43

/ kez okundu.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi

Kahramanmaraş Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) bahçesinde düzenlenen programda, KahramanmaraşValisi Vahdettin Özkan, şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Celal Sürgeç’in duasıyla başlayan programda konuşan Özkan, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Şehit aileleriyle birlikte olmak ve aynı havayı teneffüs etmenin kendileri için birer şans olduğunu belirten Özkan, “Ülkenin birliği, bütünlüğü için hepimizin bu memlekete huzur içinde yaşaması için, canlarını feda ederek en büyük külfeti yüklenmiş olan şehadet şerbetini içmiş kardeşlerimiz, büyüklerimiz, ecdadımız sayesinde bu toplumun birliği bütünlüğü sağlanmış bulunmaktadır.” dedi.

15 Temmuz hain kalkışmasının 1. yılı olması vesilesiyle o gecede şehadet şerbeti içmiş bütün şehitleri minnetle andığını bildiren Özkan, şöyle devam etti:

“Fetullahçı Terör Örgütü, bildiğiniz gibi bizim mahallenin sokaklarından zuhur eden, bir casusluk şebekesi gibi evladımızı çalan, paramızı çalan ve bunları kendi annesine, babasına karşı yabanlaştıran bir şebekeydi. Bu örgütün çocuklarımızı bizden alarak bize karşı kullanmış olmalarından müteşekkildir bu faaliyet. Artık toplumumuzun bütünü, bunun bilincinde olması aynı zamanda büyük bir mutluluğunu hissediyoruz. Bunlarla ilgili yapılan faaliyetlerdir, çalışmalardır, idari soruşturmalardır, adli soruşturmalardır bunların hepsi elbette yapılacaktır ama esas olan topyekun bir milletin bunların da bir terör örgütü olduğunu bilmesi.”

Topluma yabancı, kendi çıkarları için kutsalı kullananların hiçbir kıymeti harbiyesinin olmadığını hep beraber gördüklerini anlatan Özkan, şunları kaydetti:

“Artık elhamdülillah bütün insanlarımız, eğitimli ve bütün dünyadaki gençler, insanlar bir biriyle irtibatlı, hukuk sistemini de özümsemiş, insan hakları nedir bunu biliyor. Dolayısıyla hiçbir endişemiz olmasın bundan sonra toplumun yüzde 1’ine tekabül eden bir iki kurumdaki bütün personeliyle, aracıyla, gereciyle birileri ele geçirmiş olsa bile hiçbir karşılığı yoktur. Her hangi bir yanlış karşısında bu toplumun öfkesinde, bu toplumun sillesinden nasibi alıp cehennemin dibine kadar gideceklerdir.”

Programa, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Garnizon Komutanı Albay Adnan Köşker, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Timuçin Alper, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, MHP İl Başkanı Ömer Özkan, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dair müdürleri ve diğer ilgililer katıldı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.