DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ZMO’dan Muhteşem Başak Gecesi

Son Güncelleme :

11 Ocak 2018 - 13:49

/ kez okundu.
ZMO’dan Muhteşem Başak Gecesi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Tarımsal Öğretimin 172. Yıldönümü kutlamaları münasebetiyle,  Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı, muhteşem bir “Başak Gecesi” düzenledi. Gecenin onur konuğu ise meslektaşları Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş oldu.

ZMO’dan Muhteşem Başak Gecesi

ZMO Kahramanmaraş Şubesi, Tarımsal Öğretimin 172. Yıldönümü kutlamaları münasebetiyle düzenlediği Başak Gecesi’nde muhteşem bir organizasyona imza attı.

Öğretmenevinde düzenlenen Başak Gecesi’ne yaklaşık dört yüz kişi katılırken, konuklar arasında kendisi de Ziraat Mühendisi olan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, KSÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri, Tarım İl Müdürlüğü şube müdürleri ve ziraat mühendisleri vardı.

Canlı müzik eşliğinde yenilen akşam yemeğinin ardından konuklara kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi, ZMO Kahramanmaraş Şube Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar, konuklara öncelikle katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Doç. Dr. Dumlupınar, yeni seçildiklerini hatırlatarak ilk organizasyonları olduğunu söyledi ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle bu gün bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıl daha iyi organizasyonlara hep birlikte imza atacağız.

Biz artık kendimizi Ziraat Mühendisleri Odası ailesi olarak görüyoruz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Tarımsal Öğretimin 172. Yıldönümü kutlamaları münasebetiyle düzenlediğimiz Başak Gece’mize hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz ” dedi.

MESLEKTE 30 YILINI DOLDURANLARA AHDE VEFA

Bol ödüllü gecede alanında yaptığı çalışmalarda başarılı olanlara ve meslekte 30 yılını dolduranlara da birer plaket takdim edildi.

BAŞKAN OKUMUŞ ODAYA ÜYE OLMAK İSTEDİ

Alanında yaptığı çalışmalarında başarılarından dolayı ödüle layık görülen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ödülünü aldıktan sonra yaptığı esprili konuşmasıyla meslektaşlarını güldürdü.

Başkan Okumuş: “Öncelikle yeni seçilen Oda Başkanımız Ziya Dumlupınar ve ekibini kutluyorum. Bugün belediye başkanı olarak değerli başkanımızın daveti üzerine geldim. Çok çok teşekkür ediyorum ve sizlerin arasında olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.

3 dönemdir belediye başkanıyım. ZMO’ya kayıt yaptırmak istiyorum ama beni yapmıyorlar. Belediyecilikte başarılıyım ama belediyeyi bırakıp da buraya aday olmam.  Ben odaya üye olmak istiyorum. İnşallah başkanımızı makamında ziyaret edeceğiz, o gün üyeliğimi de yaparız.

Başkanımla seçimlerden önce tanıştık. Ekibiyle ziyaretime geldiler. O gün yaptığımız sohbette kendisinin başarılı bir başkan olacağına inanmıştım.

Türkoğlu Belediyesi Olarak Ziraat Mühendislerinin her zaman yanında olduğunu bilmenizi isterim.

Aldığım bu anlamlı ödülden dolayı da Başkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra ZMO Başkanı Dumlupınar, Başkan Okumuş’a Ziraat Mühendisleri Odasının rozetini taktı ve oda üyeliğini en kısa sürede yapacaklarını söyledi, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Plaket takdimlerinin ardından, konuklar canlı müzik eşliğinde meslektaşlarıyla hoş sohbete devam ettiler.

BAŞKAN DUMLIPNAR TAM NOT ALDI

Seçileli iki hafta kadar kısa bir süre olmasına rağmen böylesine güzel bir organizasyona imza atan Başkan Dumlupınar, meslektaşlarından da tam not aldı.

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.