DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.081.419 0.217
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ZMO Başkanı Dumlupınar’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Son Güncelleme :

03 Ocak 2018 - 13:08

/ kez okundu.
ZMO Başkanı Dumlupınar’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı KSÜ Ziraat Fakültesi Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Ziya Dumlupınar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Bir yandan oda üyelerinin hayırlı olsun ziyaretleri sürerken Başkan Dumlupınar’ın dünkü ziyaretçileri arasında İYİ Parti Onikişubat Kurucu İlçe Başkanı Devlet Ağdur, İYİ Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Mercimek, İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Alaeddin Oruç, KAPAM Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yaşar ve İnşaat Mühendisi Kamil Şekkeli vardı.

Başkan Dumlupınar’a ve hayırlı olsun ve başarı dileklerinin bulunulduğu ziyarette Türk Tarımı da sohbetin konusu oldu.

Başkan Dumlupınar’ı önceden beri tanıdıklarını söyleyen konuklar, aldığı yeni görevinde de çok başarılı olacağına inançlarının sonsuz olduğunu ifade ettiler.

Konuklarına nazik ziyaretlerinden teşekkür eden Başkan Dumlupınar, STK’ların temsil ettikleri meslek gruplarının gelişmesindeki rolü kadar şehirlerin gelişmesinde de büyük önem arz ettiğini vurguladı ve bu anlamda çalışmalarıyla da etkin bir oda olacaklarını söyledi.

Başkan Dumlupınar: “Şu an aramızda bulunan 2. Başkanımız Mustafa Kırbaş ve diğer yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, şeffaf bir yönetim ve etkin bir oda sözü ile yola çıktık. Üyelerimizde bizlere teveccüh gösterdiler yönetimi bize emanet ettiler. Onlardan aldığımız bu güvene layık olmaya çalışacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.