DOLAR 32,3398 % 0.16
EURO 35,1932 % -0.04
GRAM ALTIN 2.247,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.674,58 % 0,17
BITCOIN 2.204.278 -2.052
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ZABUN’DAN AFRİN’DE GÖREV YAPAN MEHMETÇİK’E DESTEK

Son Güncelleme :

17 Mart 2018 - 8:29

/ kez okundu.
ZABUN’DAN AFRİN’DE GÖREV YAPAN MEHMETÇİK’E DESTEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cafer Öz ve İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile birlikte Afrin’de görev yapan Mehmetçik’e destek için Kilis’e gitti. Kilis İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden heyet daha sonra Kilis Hudut Taburu’nda askerlerle bir araya geldi. Heyette, KMTSO Başkan Vekili M. Akif Gölcü de yer aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye-Afrin’de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ’e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna destek vermek için Kilis’te bulunan KMTSO Başkanı Serdar Zabun, vatan savunması yapan askerlerimizin yanında olduklarını, milletin duaları ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin azmi ile bölgenin terörden temizlenerek istikrarlı bir coğrafya ile bölge halkının rahat bir nefes alacağını vurguladı.

“BÖLGEMİZDEKİ TERÖR YUVALANMASI EN BÜYÜK TEHDİTTİR”

Suriye halkının Türk milleti ile dost ve akraba olduğuna dikkat çeken Zabun, “Zeytin Dalı Harekâtı, hem Türkiye’nin hem de Suriye’nin bekası için önem taşımaktadır. Bölgemizdeki terör yuvalanması bu iki halkın huzur ve güvenliği açısından en büyük tehdittir. Türkiye Cumhuriyeti bu tehditleri bertaraf edecek güce ve iradeye sahip olduğunu bu harekat ile ortaya koymuştur. Allah Türk ordusunun ve kahraman askerimizin yardımcısı olsun. Afrin’deki şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Bölgedeki Mehmetçiklerimizin de büyük başarılara imza atarak sağ salim vatanımıza dönmesi için dua ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“MEHMETÇİK BÖLGE HALKI İÇİN EN BÜYÜK GÜVEN UNSURU OLMUŞTUR”

Türkiye’nin hem askeri hem siyasi alanda çok önemli bir süreç yönettiğinin altını çizen Zabun, ”Türkiye, büyük bir devlettir. Mehmetçik, bölgemizde oynanan oyunları, kirli planları dev operasyonlarla bertaraf ederek bölge halkı için en büyük güven unsuru olmuştur. Ülkemiz, hem askeri hem siyasi alanda çok önemli bir süreç yöneterek son dönemin en başarılı hava ve kara harekatlarından birisini gerçekleştirmektedir. Yüksek oranda yerli araç ve mühimmatla yürütülen Zeytin Dalı Operasyonu Türkiye’nin çok önemli bir küresel aktör olduğunu kanıtlamıştır.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.